Bir erkeği yatakta kendinize nasıl aşık edersiniz?

Bir erkeği yatakta kendinize aşık etmenin tüyolarını yazımızda sizlerle paylaştık.

1- Kişisel Temizlik

 

Erkekler için pürüzsüz bir ten; daha fazla dokunma ve teninizi diliyle keşfetme özgürlüğü sunan önemli bir etkendir. Karşı cinsin sizin için özendiği ve sizi önemsediği anlamına gelir

2-Koku

Kokunuz sizin kimliğinizdir. Kimliğinizi eşsiz ve baştan çıkarıcı bir hale dönüştürmek de koku seçimlerinizden başlar. Teninizin ve cinsel bölgelerinizin kokusu cezbedici ve baştan çıkarıcı olmalı

3-İç çamaşırı

İç çamaşırı seçimleriniz iç gıdıklayıcı ve göz alıcı olmalı!

 

Vücut propozisyonlarınızın hiç önemi yok, vücudunuza uygun dantelli-transparan iç çamaşırları karşı cinste zevk uçlarını harekete geçirmeye yeter de artar bile. Kıyafelerinizi çıkarırken acele etmeden görsel şölen edasında yavaşça çıkarın, ya da partnerinizden sizi soymasını isteyin!

4- Fantezi kıyafetler

Jartiyer ya da vücut çorabı, her ne ise çıldırtıcı renklerde seçimler yapmalısınız! Özellikle kırmızı renk erkekleri cinsellikte evereste çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

5-Başlangıç

İlişki başlangıcında aceleci olmayın, başta küçük dokunuşlar ve öpücükler iki tarafı da sakinleştirip ateşli bir sevişmeye hazırlar. Öpücüklerinizi tutkulu bir hale getirip ateşi körükleyebilirsiniz. Yavaşça erkeğinizin üzerine çıkıp dudaklarındaki ateşi alın!

6-Oral

Öpücükler ve dokunuşlarla alevlendirdiğiniz ilişkiyi oral seks ile taçlandırın. Aceleci olmayın, diliniz erkeğinizin boynunun, göğsünün ve sıcak kasıklarının tadını alsın. Yavaşça başlayın orale, küçük dil darbeleri ile.Partnerinize mümkün olan en iyi oral deneyimini yaşatın!!

7-Pozisyon zenginliği

 

Partnerinizin en sevdiği pozisyon ile ilişkiye başlayın! Pozisyon zenginliğiniz karşı tarafı çıldırtıp daha sert ve tutkulu bir seksin kapılarını açacaktır. Hoşlanmadığınız pozisyonlarda reddetmek yerine kendiniz hoşlandığınız pozisyona yönlendirmeyi deneyin.

Unutmayın cinsel ilişkide önemli olan karşı tarafı da düşünerek hareket etmektir. Ne kadar zevk verirseniz o kadar alırsınız. Özgüvenli ve ne istediğini bilen bir kadın profili çizin. Erkeği yönlendirmekten çekinmeyin. hazzı en doruklarda yaşayın!!

YORUM YAP
YORUMLAR