Billur Kalkavan: Anne olmak çok matah bir şey değil

Oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan, Pelin Çini'nin YouTube kanalında, "Her çocuk doğuran da bir ego. Anne olmak çok matah bir şey değil" sözleriyle Twitter'da trend listesine girdi.

Billur Kalkavan, Eflatun Tv'nin YouTube kanalı üzerinden yayınlanan gazeteci Pelin Çini'nin 'Kadınca' programının konuğu oldu. Programda "Anne olmak çok matah bir şey değil" diyen Kalkavan'ın açıklamaları Twitter'da trend oldu.

Kalkavan'ın sözlerine destek verenlerin yanı sıra birçok kişi de eleştirdi.

Billur Kalkavan: Çocuk doğurmak hayatına bela sokmak! TIKLAYIN

"SİZ PÖRTLETİN SONRA DADININ ELİNE VERİN"

Programda samimi açıklamalar yapan Kalkavan, çocuk doğurma hakkında şunları söyledi: "Çocuk öyle ezbere yapılacak bir şey değil. Çocuğu doğurmadan önce kendini ve maddi durumu ölçüp tartacaksın.

Bana 'Siz çocuk sevmiyorsunuz' diyorlar, çok sevdiğim için çocuk doğurmamış olabilir miyim?

Siz böyle düşüncesizce pörtletin. Sonra verin bir tane dadının eline işe dönün hemen. Ondan sonra uykusuz cadı gibi gidin işe sinir hastası olarak. Öyle insanlar gördüm, geceleri evinde uyumuyor falan.

"ARSIZ, TERBİYESİZ ÇOCUK KOŞUŞTURUYOR ETRAFTA"

Sen de evinde kalıp çocuğuna baksaydın. Ondan sonra buna çocuk yapmak deyin. Arsız, terbiyesiz, ciyak ciyak bir sürü çocuk koşuşturuyor etrafta.

Hayatta hiçbir şey bilmiyorlar, biz anne babamızdan öğrendik her şeyi. Eğitim evde, öğrenim okuldadır. Eğitim yoksa öğrenimle olmuyor. Her çocuk doğuran da bir ego, yürüyüş değişiyor şöyle bir trip, görüyorum.

"ANNE OLMAK ÇOK MATAH BİR ŞEY DEĞİL"

Diyorum ki şuradaki kedi, köpek, kertenkele, kuş hepsinin yavrusu oluyor. Kuşların her yıl 2-3 tane yavrusu oluyor, hiç kasılanı görmedim. Anne olmak da çok matah bir şey değil."

"BEBEĞİ ALDIRDIĞIMDA ÇOK AĞLADIM, ŞİMDİ GÖBEK ATIYORUM"

30'lu yaşlarında hamile kaldığını ve aldırdığını söyleyen Kalkavan, "O zamanlar benden 12 yaş küçük bir sevgilim vardı. Aldırdığımda çok ağladık. Çünkü birbirimizi çok seviyorduk. Bence onu meydana getiremediğimize ağladık. Ama bu ağlama çok kısa bir süre sürdü.

Şu anda göbek atıyorum. Benim çocuğum ikiz erkek olurdu. Çünkü anne ailem ikiz dolu. İki erkeğim olurdu ama kendi hayatım mahvolurdu. Bunlar tercih meselesidir ben bu hayatı kendim için yaşamayı tercih ettim" dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR