Bilal Özcan yazıyor: Fahriye Evcen nasıl 18,5 kilo zayıfladı?

Fahriye Evcen'in Loreal reklam filmindeki en son halini gördünüz mü? Ben çok beğendim. Nasıl da incelmiş! Zaten çok güzeldi, daha da güzelleşmiş.

- Bilal Özcan yazıyor-

Loreal reklam filminde Fahriye Evcen’in kilolarından kurtulmuş son halini görenler güzel oyuncunun, doğumdan bu yana zayıflama azmine saygı duyuyor.

Geçen kış, Fahriye Evcen’in 6 aydır, spor hocası Selin Gül’le çalıştığını öğrenmiştim.

Şubat ayında Selin hanım ile görüştüğümüzde, “Fahriye hanım spor yaptığının bilinmesini istemiyor, bu konuda lütfen haber yapmayın, ben zor durumda kalabilirim” demişti.

Spor hocasının işiyle ilgili bir sorun yaşamaması için haber yapmaktan vazgeçtim, konuyu unuttum.

Bugün Selin hanım bana ulaştı.

Fahriye Evcen’i 10 ayda toplam 18,5 kilo zayıflattığını, ancak Evcen’in, kendi mesajı yerine eski spor hocasının mesajını paylaştığını, emeğini başkasına mal ettiğini söyledi.

Selin hanım Fahriye Evcen’in dışında Türkiye’nin çok iyi tanıdığı başkalarının da spor eğitmeni…

Yaptığı iş tam olarak, Boks antrenörlüğü ve Atletik Performans Antrenörlüğü…

Çok üzgün olduğunu vurgulayan Selin Gül’ün bana ilettikleri şöyle:

“Fahriye hanım sağolsun beni ziyadesiyle üzdü. Benim doğumgünü için paylaştığım hikayeyi repostlamak yerine eski hocasınınkini paylaştı. Bu yüzden kendisiyle çalışmak istemediğimi belirttim. Beni anlamsızca saklayarak, spor yaparak kilo verdiğini saklayarak emeğimi başkasına mal ederek çok üzdü. 

Önceki konuşmalarımıza binaen sizin bilmenizi istedim. Çok kalbim kırık. Beni en çok üzen de ne biliyor musunuz, Loreal çekimi için acil incelmesi gerekiyordu, yetiştirdim zamanında. Ama bakın ben yaptım, başkasına mal edildi. 

28 Ağustos 2019-04 Haziran 2020 arada iki ay Loreal çekimleri için ara verdik. Toplam 8 ayda 18 kilo verdi, cardio, boks ve direnç egzersizleriyle… Sorun emeğimin başkasına maledilmesi yoksa paylaşmamasını da kabullenmiştim. Ben bujin gibi klüp değilim, bireyim. Onu paylaştı.”

YORUM YAP
YORUMLAR