Bilal Özcan: Nisa Bölükbaşı röportajda Barış Murat Yağcı'yı sordurmadı

Son günlerde ismi sık sık Survivor'un çok sevilen yarışmacısı Barış Murat Yağcı ile anılan Survivor 2000 yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı Twitter'da fanı olan Official hesaba röportaj verdi.

Bilal Özcan yazıyor...

Değerli okurlar bu röportajın asın ilginç yönü, söyleşiyi yapan tarafından Nisa'ya, Barış Murat Yağcı ile ilgili tek kelime soru sorulmamış olması.

Hiç bir röportajcı böyle bir yanlış yapmaz.

Çünkü, Nisa son 1,5 aydır sürekli olarak Barış ile birlikte gündemde.

Aralarında her ne olursa olsun son 6 haftadır Nisa demek Barış demek.

Yani eğer bugün Nisa'yla kim bir röportaj yaparsa yapsın ona Barış'la ilgili en az tek bir soru sorar...

Ama sorulmamış...

Demek ki Nisa röportajı yapan kişiye peşin peşin "Bana Barış'la ilgili soru sormayacaksın" şartını öne sürdü ve röportajı o şartla yaptı...

Peki bu ne demek oluyor?

Bu sorunun cevabını da YouTube kanalım Bilal Özcan TV'de çektiğim videoda veriyorum...

İşte o röportaj?

-Nisa kendini üç kelimeyle anlatır mısın?

Manyak nerden bileyim!

- “Survivor karakter oluşturmaz, ortaya çıkarır” bu sözün doğruluğu çoğu kez kanıtlandı. Tanıtıma ve Survivor’a damgasını vuran bu sözün ortaya çıkış sürecini merak ediyoruz.

 Voleybol oynarken, “Bu kızlar çok tatlı, sevimli; fazla bir şey yapamazlar” derlerdi bize. Fakat gerçek karakterler oyunun içerisinde belli olur. O yüzden bu sözü tercih ettim. 

- Survivor’da bir çok zorluk yaşadın ama 7’den 70’e bir çok kişi seninle gurur duyuyor, seviyor. Birdenbire insanların hayatlarına dokunmak, onların ailesi gibi olmak nasıl bir his?

İlk kez kendimle gurur duyuyorum.

- Bildiğin dillerden hangisini öğrenirken daha çok zorlandın?

İspanyolca…

-Bu zamana kadar yaptığın adrenalin sporlarından en beğendiğin hangisi?

Uçaktan atlamak.

-Hem bu kadar güçlü kalmayı hem de bu kadar çocuk kalmayı nasıl başardın? Hepimize güçlü kadın nasıl olur gösterdiğin için teşekkürler iron girl.

Teşekkür ederim. Her şey anne babamın sayesinde. Onlarla olduğumdan hep çocuk kaldım ve çocukları da seviyorum zaten. Her zaman tek başıma her şeyi hallettim. Hatta küçükken kendi odamı bile düzenlemiştim. O zamanlarda bile büyük hissediyordum. Arabayla oynamayı çok severdim hatta özelliklerine kadar bilirdim.

-NBFC ailesine buradan söylemek istediğin bir şey var mı?

NBFC olan NBFC kalsın. Beni biriyle sahiplenmesinler. Başkalarına kötü yorum yapmasınlar. Bana bu kadar kötülük yapılmasına rağmen ben kötülük yapmıyorsam siz de başkalarına yapmayın. Büyük tabloyu birlikte yapacağız. Bana bikini, makyaj, kıyafet için baskı yapılıyor ama ben hep doğal kalacağım. Ben değişmem aynı kalırım, kıyafetlerim de öyle…

Bilal Özcan

YORUM YAP
YORUMLAR