BEYAZ, BARCELONA'DA ARDA'NIN MİSAFİRİ!

MAGAZİN UNSURU OLMADIĞINI SÖYLEYEN AMA YAKIN ARKADAŞLARINI HEP ŞOV DÜNYASINDAN SEÇEN ARDA TURAN, ÜNLÜ ŞOVMEN BEYAZIT ÖZTÜRK'Ü BARCELONA'DA AĞIRLIYOR... BEYAZ, ARDA İLE ÇEKTİRDİĞİ FOTOĞRAFINI TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI.

BEYAZ, ARDA İLE BARCELONA’DA!

 

MAGAZİN DUAYENİ - (BARCELONA) - Arda Turan’ın misafirseverliği arkadaşları arasında dillere destan. Ünlü futbolcu, aylık 5 bin euro (15 bin lira) kirası olan evinde misafir ağırlamayı sürdürüyor. Beyazıt Öztürk Barcelona’da Arda’nın evinde kaldı...

 

Beyaz, İspanya’da Arda Turan’ın konuğu oldu. Dünyanın en büyük futbol kulübü Barcelona’da oynayan Arda Turan İstanbul’dan sevdiği arkadaşlarını evinde konuk etmeyi sürdürüyor.

 

Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda ünlü şarkıcı Gülben Ergen üç çocuğuyla birlikte Barcelona’ya Arda Turan’ın yanına gitmişti. Arda, Gülben Ergen ve çocuklarını takımının antremanına da götürmüş, ünlü sanatçı ve çocukları çok sevdikleri futbolcu messi ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmişlerdi.

 

Gülben Ergen daha sonra Messi ile fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşmıştı.

 

Atletico Madrid’de oynarken Demet Akbağ ile eşi Zafer Çika'yı, Acun Ilıcalı’yı, Oğulcan Engin’i, Buse Terim-Volkan Bahçekapılı çiftini, Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ü, Burcu Esmersoy’u, Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin çiftini evinde misafir eden Arda Turan, Türkiye’den dostlarını Barcelona’daki evinde ağırlamayı sürdürüyor.  

 

Arda Turan, Haziran ayında transfer olduğu Barcelona'nın oynadığı en son lig maçını arkadaşı Beyazıt Öztürk'le izledi. 

 

Beyaz Show'un yılbaşı özel programını bant çekip rahatlayan ünlü şovmen İspanya’ya Arda’nın yanına uçtu. Beyazıt Öztürk İspanya’da yılbaşı tatilinin keyfini çıkartırken çektiği fotoğrafları da sosyal medyadan paylaşıyor.

YORUM YAP
YORUMLAR