Banu Alkan acı haberle sarsıldı!

Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Banu Alkan abla acısı ile yıkıldı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’a konuşan Alkan, “Zor günler beni bekliyor, ikinci annemi kaybettim.” dedi.

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Ünlü oyuncu Banu Alkan’ın ablası Fehime Alkan’ın bu sabah saat 07:00’da hayatını kaybettiğini duyurdu. Haberi alınca apar topar Altınoluk’a giden Banu Alkan Onur Akay’a açıklama yaptı.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

“DOĞUM GÜNÜMÜZÜ 13 NİSAN’DA BİRLİKTE KUTLAYACAKTIK”

Fehime Alkan’ın fotoğrafını da paylaşan ünlü sanatçı Onur Akay, “Çok sevdiğim canım Banu Alkan ablam, en zor acılardan birini yaşıyor. Uzun süredir kanser tedavisi gören ablası Fehime Alkan bu sabah 4 Nisan Pazar günü saat 07:00’da Altınoluk’ta hayatını kaybetti.

Banu abla hemen Altınoluk’a gitti ve ablasını aynı gün annesi ve babasının mezarının bulunduğu Altınoluk’ta son yolculuğuna uğurladı. Başsağlığı için Banu ablayı aradığımda çok üzgündü. Banu abla, “Onur’cuğum 4 yıldır kanser tedavisi görüyordu, bu sabah kaybettik. Kızının kollarında vefat etti. Zor günler beni bekliyor, ikinci annemi kaybettim. 1 Nisan benim doğum günüm 13 Nisan da ablamın doğum günüydü.

Ben doğum günümü bu sene kutlamadım ablam Bodrum’a kemoterapi için gelecekti ve doğum günümüzü 13 Nisan’da birlikte kutlayacaktık. Can kaybetmek herkes için acı. Gencecik yaşında kaybettik acım çok büyük.” ifadelerini kullandı. Banu abla ve Fehime abla ile birlikte 2014 yılının Ağustos ayında Akçay’da yemek yemiş ve o yaz Fehime ablanın Altınoluk’taki evine misafirliğe de gitmiştik.

Çok üzüldüm başta Banu Alkan olmak üzere tüm aileye başsağlığı ve sabırlar dilerim. Fehime ablanın mekânı cennet olsun inşallah.” açıklamasını yaptı.

Instagram adresinden de acısını paylaşan ünlü oyuncu Banu Alkan, ablasının kanserle savaşını kaybettiğini duyurdu. Alkan, “Acım çok büyük… Çok değerli kıymetli ablamı, canımı kaybettim. Allah rahmet eylesin, nurlar içinde uyu güzel ablam.” yazarak acısını takipçileri ile paylaştı. Alkan’a Instagram’da ilk başsağlığı dileyenler arasında ise ünlü oyuncu Melek Baykal vardı.

Baykal, “Sevgili Banu hanımcığım, çok üzüldüm. Kardeş acısı hiç bir şeye benzemez. Size sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun ablanızın inşallah.” yazdı.

Asıl adı Liz Remka Rebroyna olan Banu Alkan'ın babası Müsliya Rebroyna da 2002 yılında Altınoluk Ses Sitesi'ndeki evinde televizyon izlerken hayata gözlerini yummuştu. Aynı gün annesi Cana Rebroyna'nın kalbi de eşinin ölümüne dayanamayarak babasının üzerine yığılarak hayatını kaybetmişti.

YORUM YAP
YORUMLAR