Aslı Zen de Selen Görgüzel'i hedef aldı! Yeni tartışmanın fitili ateşlendi

Selen Görgüzel'i Kayahan'ın "Seni Versinler Ellere" şarkısını canlı olarak seslendirmesinin ardından eleştiren bir isim de Aslı Zen oldu.

Hamdi Alkan ile boşanmasının ardından şarkıcılık kariyerine sahnelerde hız kesmeden devam eden Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde Kayahan'ın "Seni Versinler Ellere" şarkısını söylediği performansının beğenilmemesi ile gündeme gelmişti.

Bir davette 2. Sayfa programının muhabirlerine konuşan Aslı Zen de Selen Görgüzel'i eleştirdi. Aslı Zen, şunları söyledi:

"Sinirlerim bozuluyor. Neyse parası verelim de bu kızcağız söylemesin. Güzel bir kız, giyinip süslensin ve kendi sesine göre şarkılar söylesin. Olacak iş mi? Selen Görgüzel bana trilyon verse ona şarkı vermeyeceğim. Talep de gelmişti... Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör benim çok yakın bir arkadaşım.

O sebepten de Hamdi Alkan'ın tarafında neleri olduğunu biliyorum. Selen'in de şarkı söylediğini öğrenince bir baktım ama herkes şarkı söylemesin, söyletmeyin. Her püsküllü giyen şarkı söylemesin. Söylediği şarkı Kayahan'ın... Bazen ben bile sesimi güvendiğim halde cesaret edemiyorum. Bu adamın çok emeği var, yazık etmeyelim. Yol yakınken dön bu yoldan."

YORUM YAP
YORUMLAR