ARTIK AKILLI OLUN!

MAGAZİN DUAYENİ, GAZETECİ BİLAL ÖZCAN'IN BUGÜN GAZETESİNDE YAYINLANAN SON KÖŞE YAZISI...

MAGAZİN DUAYENİ, POPÜLER KÜLTÜR YAZARI BİLAL ÖZCAN'IN BUGÜN GAZETESİNDE YAYINLANAN SON KÖŞE YAZISI...

 

Oyuncular, dişlinin sıradan parçası!

 

Bugün, üç ünlü ismin sözleri ve altına o sözlerle ilgili yorumlarım… Sizlerden gelenler de birikti, yakında yayınlayacağım.

 

                                      ……

 

Mete Horozoğlu: “Dizi sektörünün gidişatı iyi değil. Piyasada artık vitrin sistemi var. Vitrindekileri alıyorlar onlar baş rol oluyor. Yabancı senaryolar alınıyor izleyici yine beğenmiyor. Bakan insan görüyor ama oyuncuların fikri alınmıyor.”

İzleyici beğenmez tabii, çünkü dizilerden bıktı, usandı. İnsana her gün bal yedirin, baldan bıkar. Oyuncular için asıl üzücü olan, yapımcıların sizlerin kariyerinize ve sanatınıza saygılarının olmamasıdır. Endüstriye dönen sektörde sıradanlaşıp, itibarsızlaşmanızdır asıl acı olan. Sizler şu anda yapımcıların gözünde, büyük paraların kasalara akması için dönmesi gereken dişlinin sıradan birer parçasısınız. Oysa, siz olmazsanız sektör de olmaz. Hepiniz uyanın artık. Cesur olun, değişimi başlatın.

 

                                       ……

 

Turabi Çamkıran: “Ünlüler takımı buldozer gibi üzerimizden geçti, son günlerdeki oyunlarda bayağı yeniliyoruz…”

Bu adamın 4 aydır kamera önünde ilk defa atarlı, giderli konuşmadığını gördüm. Deli dana gibi bağırıp, kendisine bilinçsizce gaz vererek koşarken kaburgasını sakatladı. O acıyla da süngüsü düştü. Durup dururken sakatlığı takıma zarar verdi. Umarım Kıbrıs’ta da yarışamaz. Survivor olacak kişi çok daha zeki, bilinçili ve ileri görüşlü olmalıdır.

 

                                           …..

 

Arda Turan: “Burcu’nun başımın üzerinde yeri var”

Arda, “Burcu Esmersoy’la aranız bozuk mu?” diye soran muhabirlere yukarıdaki cevabı verdi. Bu cevaptan anlaşılıyor ki ünlü sunucuyla arası gerçekten bozuk. Çünkü yaşanan tecrübelerden, Arda kimi başının üstüne aldıysa onunla ilişkisinin düzelmeyecek şekilde sona erdiğini biliyoruz. Hatırlarsanız iki yıl önce de nişanlısı Sinem Kobal’la ilgili “Sinem başımın tacıdır” demiş, ancak tamamen koptukları ortaya çıkmıştı. Arda gibiler, insanları kandırdıkları sanıp sadece kendilerini kandırırlar.

                                           

Bilal Özcan

YORUM YAP
YORUMLAR