Aranızda Cinsel Çekim Olduğunun 7 Kanıtı!

Aranızda bir türlü adlandıramadığın bir çekim olduğuna inanıyor ya da onun bu konuda ne hissettiğini kestiremiyorsan, bu 7 madde işleri kolaylaştırabilir.

ARANIZDA CİNSEL ÇEKİM OLDUĞUNUN 7 KANITI

1- Ona yaklaştığın zaman garip davranıyorsa

Eğer aranızda hiçbir şey yoksa, yanına oturduğun zaman istifini hiç bozmaması gerekiyor. Ama eğer onunla aranda cinsel bir çekim varsa, biraz garip davranışlar sergileyebilir. Örneğin omuzların ona değdiği zaman tepkilerini ölçmeye çalış ve diğer insanlara verdiği fiziksel tepkilerle sana verdiği tepkileri kıyasla.  Çabucak kaçmaya ççabalıyorsa ya da yolunu değiştiriyorsa, elinde 1 kanıt var demektir.

t1

2- Tüm gün gözlerinin içine bakıyorsa

Aynı mekandayken, gözün ona takıldığında birbirinizin gözlerinin içine uzun uzun bakıyor musunuz? Gün boyunca bu durum tekrar ediyorsa, bu durum aranızda cinsel bir çekimin olduğunun kanıtıdır. Çoğu insan başkalarının gözlerinin içine uzun süre bakma konusunda rahat ve istekli değildir. Bu durum, ancak özel hallerde oluşabilir.

t2

3- Vücut dili…

Aynı ortamdayken vücudu ve yüzü sürekli sana mı dönük? Ya da en küçük fırsatları bile sana dokunabileceği bahanelerle mi donatıyor? Bir sonraki gözleminde daha dikkatli olmalısın.

t3

4- Ses tonu…

Bir erkek seni beğeniyorsa, senin yanındakyen ses tonu değişir. Seninle konuşmasa bile, eğer onun etrafındaysan tonlamasına daha da dikkat edecektir. Daha nazik konuşmaya çalışıyorsa, yükselen cinsel gerilimini bastırmaya çalışıyordur.

t4

5- Açık şakalar…

Cinsellik barındıran bir espri yaptığında, tepkilerine dikkat et. Açık seçik bir şeyler anlatırken ya da espri yaparken gözlerinin içine bakıyorsa, aranızdaki çekimden emin olabilirsin. Benzer şekilde seks konusunda konuşurken senin gözlerinin içine bakmaya da çabalayabilir.

t5

6- Sessizlikler sorun yaratmıyorsa

Çoğu zaman, iki kişi konuşurken sessizlik oluşması sıkıntılı bir durumdur. Ama iki insan arasında cinsel bir çekimin olması, bu sessizliklerden rahatsız olunmasını engeller. Ancak işleri bir ileri seviyeye taşımak gibi bir istek olduğundan, insanın kendisini bir nebze huzursuz hissetmesine de yol açabilir.

t6

- Sen yalnızken işler değişiyorsa

Etrafınızda başkaları yokken ve baş başayken çoğu şey değişiyor mu? Biraz dikkatli incele. Baş başayken konuştuğunuz konular, yaptığınız aktiviteler ya da birbirinize karşı takındığınız tavır, arkadaşlarınızla otururken değişiyor ve bambaşka bir boyuta taşınıyorsa, özel bir şeyler paylaştığınız kesin.

t7

YORUM YAP
YORUMLAR