Angelina Jolie'den Brad Pitt itirafı! Neden boşandığını açıkladı

ABD'li aktris Angelina Jolie, Brad Pitt'ten neden ayrıldığına ilişkin konuştu. Vogue dergisine konuşan Jolie, evliliğine ve çocuklarına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

ABD’li aktris Angelina Jolie, aktör eşi Brad Pitt’le neden ayrıldıklarına ilişkin, “Bu ayrılık, ailemizin sağlığı için gerekliydi ve doğru bir karardı.” diye konuştu.

Aksam.com.tr’nin Vogue’dan aktardığı habere göre, boşanma sürecinde sessiz kalmasının gazeteciler tarafından çarpıtıldığını ve çocuklarının bir dizi yalan haberle karşı karşıya bırakıldıklarını anlatan Angelina Jolie, şunları kaydetti:

“Ailemin iyiliği için (Brad Pitt’ten) ayrılmayı tercih ettim. Bu doğru bir karardı. Çocuklarımın sağlığı ve iyiliği için çabalamaya odaklandım.

Bazıları bu süreçteki sessizliğimden faydalanarak çocuklarıma yalan haberler okuttular. Çocuklarıma sürekli kendi doğrularını yalnızca kendilerinin bildiğini hatırlattım. Hepsi çok cesur ve çok güçlü çocuklar.”

10 yıllık birliktelik ve 2 yıllık evliliklerinin ardından 2016 yılında ayrılan Angeline Jolie&Brad Pitt çiftinin üçü evlatlık toplam altı çocuğu bulunuyor.

Resmen 2019 yılında boşanan çift, bu süreçte çocuklarının velayeti konusunda uzlaşamıyordu.

Velayet sorununu çözmelerinin ardından artık daha iyi bir ilişkiye sahip olan çift, birbirlerine 10 dakikalık mesafede yaşıyor.

YORUM YAP
YORUMLAR