Acun Ilıcalı Exxen'in Gibi ve Hükümsüz projelerini Youtube'da yayınladı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı kurduğu dijital platform Exxen'de yayınlanan Gibi ve Hükümsüz projelerinin ilk bölümlerini Youtube'da yayınlayarak izleyenleri heyecanlandırdı.

2021'nin Ocak ayında yayın hayatına merhaba diyen Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen platformuna Youtube'da izlenme oranları yüksek programlar transfer edildi. Ilıcalı, Exxen'de yayınlanan iki proje ilgili sürpriz bir karar aldı.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, platformdaki iki diziyi Youtube'da yayınlama kararı aldı. Exxen'de yayın hayatına başlayan ve kısa sürede sevilen Gibi ile Hükümsüz'ün ilk bölümü Youtube'da izleyenlerin beğenisine sunuldu. Acun Ilıcalı'nın iki dizi için aldığı bu karar sosyal medyada beğeni ile karşılandı.

HÜKÜMSÜZ DİZİSİ KONUSU

Hükümsüz, katledilen hayallerin hikayesini konu ediyor. Esma babasının hukuk bürosunun ikinci patronu olan güzel, hırslı ve güçlü bir kadındır. Filiz ise inatçı ama kırılgan bir avukat adayı... Bir cinayet bu iki farklı kadının yollarını kesiştirecek. Peki ama nasıl?

GİBİ DİZİSİ KONUSU

Gibi dizisi kısa skeçlerden meydana gelmektedir. İki ismin ön plana çıktığı dizide izleyeni güldürmek hedefleniyor. Öte yandan skeçlerde yer alan oyuncular da dikkat çekiyor. Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç, Gibi dizisinde göze çarpıyor.

YORUM YAP
YORUMLAR