2. SAYFA HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

KAYYUM'A DEVREDİLEN KANALTÜRK'TE ANİ BİR KARARLA TÜM PROGRAMLAR SONA ERDİRİLDİ. 8,5 YILDIR KANALTÜRK'TE YAYINLANAN VE YILLARDIR TEKLİF ALMASINA RAĞMEN KANALTÜRK'TEN AYRILMAYAN 2. SAYFA'YA İSE ÇOK SAYIDA TEKLİF VAR...

İKİNCİ SAYFA HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

 

Kayyuma devredildikten sonra Türksat'tan da kaldırılan Kanaltürk'te bütün programlar sonlandırıldı. Kanalın ekran yıldızları olan 2. Sayfa programının başarılı yapımcı ve sunucuları Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı'nın programlarının sonlandırıldığı duyulur duyulmaz bazı kanallardan program teklifi aldıkları öğrenildi.

 

8,5 yıldır Kanaltürk'te program hazırlayıp sunan Vatan gazetesi magazin müdürü Gülşen Yüksel ile Posta gazetesi magazin müdürü Müge Dağıstanlı daha önce her yıl bir başka kanaldan transfer teklifi alır, ancak her seferinde cazip teklifi "Taş yerinde ağırdır, teşekkür ederiz" diye kibarca geri çevirirlerdi.

 

ARTIK KANALTÜRK'Ü İZLEMEK İÇİN YENİ BİR ÇANAK ALMAK LAZIM

 

Kayyuma devredilen Bugün TV, Kanaltürk TV ile Kanaltürk Radyo'nun; Digitürk, Tivibu, Teledünya ve Kablo TV’den çıkarılmasının ardından, kanallar dün gece de Türksat’tan kaldırıldı.

 

Kanal yönetimi, Türksat uydusunda yer almayan Bugün TV ve Kanaltürk TV kanallarını izlemek için takipçilerinin yeni bir uydu anteni almaları gerektiğini duyurdu. Kaldırılan kanalları izlemek isteyenler Eutelsat 10A uydusuna bağlanıp yeni frekansları girerek bu kanalları izleyebilecekler.

 

BÜTÜN PROGRAMLAR BİTİRİLDİ

 

Bu gelişmelerin ardından kanal yönetimi tüm programlarını bitirme kararı aldı. Bugün 80 çalışanın işine son verileceği öğrenildi. 

 

2007'den beri hafta içi her sabah izleyicisiyle buluşan '2. Sayfa' ekibi haberi Twitter sayfalarından böyle duyurdu:

 

"8,5 yıldır huzurla, zevkle çalıştığımız @Kanalturk maceramız bugün sona erdi. Emek veren ve izleyen herkese teşekkür ederiz. Görüşmek üzere.” 

 

MAGAZİN DUAYENİ'NİN NOTU:

 

YÖNETTİKLERİ GAZETELERİN YANISIRA, EKRANDA DA SENELERDİR ÇOK ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATAN GÜLŞEN YÜKSEL VE MÜGE DAĞISTANLI MAGAZİN TELEVİZYONCULUĞUNUN KALİTELİ VE ELİT YÜZLERİ OLARAK PARLAMAYA DEVAM EDECEKLER.

 

BUNA İNANCIMIZ TAM.

 

ONLAR OLMADAN SABAH EKRANI OLMAZ.

 

2. SAYFA'NIN ÇOK KISA ZAMANDA, YENİ BİR KANALDA YENİDEN BAŞLAYACAĞINA İNANIYORUZ...

 

HER ŞEY GÖNÜLLERİNCE OLSUN...

 

MAGAZİNDUAYENİ.COM

YORUM YAP
YORUMLAR