Gökçe Bahadır ile Fahriye Evcen arasında kriz yaşandımı? İşte beklenen açıklama

Bedia Ener Yaprak Dökümü dizisinde rol aldığı Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen hakkında 2. Sayfa canlı yayınında bazı açıklamalarda bulunmuş ve bu açıklamaları yanlış anlaşılmıştı.

Yaprak Dökümü dizisinin Neyyir Hanım'ı olarak hafızalarda yer edinen Bedia Ener, Akşam TV'de yayınlanan Bir Dizi Sohbet programında Hüsna Köşger'in konuğu oldu.

Bedia Ener programda bazı konulara da açıklık getirdi. Bu konulardan biri de İkinci Sayfa canlı yayınında yaptığı ve yanlış anlaşılan Gökçe Bahadır - Fahriye Evcen söylemiydi. Yansıtıldığının aksine Gökçe Bahadır ile Fahriye Evcen arasında bir sorun var açıklaması yapmak istemediğini belirten Bedia Ener, konuya şu sözlerle açıklık getirdi:

"GÖKÇE BAHADIR İLE FAHRİYE EVCEN ARASINDA KAVGA OLMADI"

"Benim kastettiğim şuydu: İki tane çok genç ve cici oyuncu var. Birinin karakteri daha dışa dönük, o; Gökçe. Çok canlıdır gelirken giderken şarkılar söyler. Yavrum Fahriye de daha durgun daha sessiz, o daha durgundur. İki farklı karakterlerdi. Asla bir gün ne kavga ettiler ne kıyamet koptu hiçbir şey olmadı. Şahit olduğumuz bir kırgınlık hiç olmadı."

YORUM YAP
YORUMLAR