1 Ayda 20 Kilo Verdiren Sıvı Diyeti!

Sıvı besinler tüketerek hem vücudunuzdaki toksinleri atmak hem de hızlı kilo vermek ister misiniz? İşte kolay bir şekilde zayıflamanızı sağlayacak sıvı diyeti...

Sıvı diyeti metabolizmanızın hızlanmasını, iştahınızın kapanmasını ve bağırsakların temizlenmesini sağlar. Bir ay boyunca haftada 2 gün uygulamanız gerekir. Ayrıca detoks etkisi göstererek sağlıklı bir şekilde fazla kilolardan kurtulmanıza yardımcı olur. 

Sıvı diyeti listesi:

Sabah:

-1 bardak limonlu su

-1 bardak portakal suyu

-1 adet ceviz

Ara Öğün:

-1 bardak şekersiz ılık süt

-3 bardak limonlu su

Öğle:

-2 kase çorba

-Tuzsuz ayran (sınırsız)

Ara Öğün:

-3 bardak meyve suyu

Akşam:

-Yarım paket light labne peynir

-Meyve suyu (sınırsız)

Düzensiz beslenmenin yol açtığı fazla kilolardan haşlanmış limon kürü ile kolayca kurtulabilirsiniz. İşte hızlı ve sağlıklı kilo vermenizi sağlayan haşlanmış limon kürü...

Kilo verdiren besinler arasında en etkili olan limon, yemeklerden önce tüketildiğinde yağ yakımını hızlandırır. Ayrıca vücudun günlük enerji ihtiyacını karşılaması sayesinde spor ve egzersiz programlarına ek olarak kullanılır. Limonun haşlanmasının nedeni ise aç karna içildiğinde mideye zarar vermemesidir.

Haşlanmış limon kürü tarifi:

Malzemeler:

-1 adet zencefil (3cm)

-2 litre su

-4 diş sarımsak

-5 adet limon

Hazırlanışı:

Limonun kabuklarını soyarak suyunu sıkın. Posasını, kabuklarını ve suyu bir tencereye ekleyin. Daha sonra zencefil ve sarımsakları blenderdan geçirin. Tenceredeki karışım kaynayınca zencefil ve sarımsağı da üzerine ekleyin. 10-15 dakika daha kaynattıktan sonra soğumaya bırakın. Yemeklerden önce tüketebilirsiniz.

 

YORUM YAP
YORUMLAR