Tuluğ Çizgen'in son hali ortaya çıktı! Yıllar sonra ilk kez görüntülendi

Bir dönemin en çok izlenen yapımlarından olan Perihan Abla dizisinde hayat verdiği Meraklı Melahat karakteri ile adından söz ettiren Tuluğ Çizgen bir süredir hayatını uzaktan sürdürüyor.

1986 - 1988 yılları arasında ekrana getirilen 'Perihan Abla' dizisinde Tuluğ Çizgen hayat verdiği 'Meraklı Melahat' karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştı. Yaşamını uzun zamandır gözlerden uzakta sürdürmeyi tercih eden Tuluğ Çizgen, yıllar sonra ilk kez görüntülendi.

TULUĞ ÇİZGEN'İN SON HALİ ORTAYA ÇIKTI

75 yaşındaki Çizgen'in fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Çizgen'in son halini görenler adeta ünlü oyuncuyu tanımakta güçlük çekti.

TULUĞ ÇİZGEN KİMDİR?

Gerçek adı Nurdan Talu Çizgen Akarsu olan Tuluğ Çizgen, 25 Mayıs 1948'de İstanbul'un Üsküdar ilçesinde dünyaya geldi.

'Perihan Hanım'ın yanı sıra; 'Rumuz Goncagül', 'Yarın Artık Bugündür', 'Çiçek Taksi', 'Bizimkiler', 'Bizim Mahalle' ve 'Ruhsar' gibi birçok yapımda rol alan Tuluğ Çizgen, özellikle Hakan Yılmaz ve Janset'in başrolde oynadığı, 'Ayrılsak da Beraberiz' dizisinde ki 'Mehveş Hanım' rolü ile tanındı.

Tuluğ Çizgen, son olarak 2013'te 'Cesur Hemşire' adlı dizide rol aldı. Çizgen, şu an Antalya'nın Kaş ilçesinde bir kafe işletmektedir.

YORUM YAP
YORUMLAR