Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu annesine yeni bir çağrıda bulundu

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, Almanya'da yaşamını sürdüren annesi Suphiye Orancı'ya yeni bir çağrıda bulundu.

Metin Akpınar'ın filmlerde karşılıklı olarak oynadığı figüran Suphiye Orancı ile birlikteliğinden Duygu ve Sevgi adındaki ikiz kızları 1988'de dünyaya geldi. Metin Akpınar yıllar sonra ortaya çıkan kızlarını kabul ettiğini açıklamıştı.

Müge Anlı'nın programına konuk olan Duygu açıklamaları ile herkesi şaşkına çevirmişti. Annesi Suphiye Orancı'nın toplamda 6 çocuğu olduğunu söyleyen Nebioğlu; "İkisi Almanya'daki evliliğinden. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var. Diğer dört kardeşim benimle aynı kaderi yaşadı. 2010'da benimle son konuşmasını yaptı. Babanı bulursan beni kaybedersin" dediğini yayında anlattı.

DUYGU NEBİOĞLU'NDAN ANNESİ SUPHİYE ORANCI'YA YENİ ÇAĞRI

14 yıldır annesi Orancı ile görüşmeyen Duygu Nebioğlu yeni bir çağrıda bulundu. Nebioğlu, "Gel, hiçbir şey senin suçun değil! 20 yaşlarında yaşadıklarının hesabını kimseye açıklamak zorunda değilsin ama onlar zorunda. Çok şey değişecek sen tek değilsin, yalnız da değilsin artık" dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR