Survivor Ogeday'ın yaptığı pes dedirtti! Acun Ilıcalı acil konseyi topladı

Survivor Ogeday sıkıldığını söyleyip adayı terk etti.

Survivor'da şoke eden bir olay daha yaşandı. Ogeday, Survivor adasından sıkıldığını belirtip adayı terk etti. Acil durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı, Ogeday'ın oyun sonrası adayı terk ettiğini açıklayarak yaşananları öğrenmek istedi. Ogeday'ın gittiği anları anlatan Yasin Obuz, şu ifadeleri kullandı:

"Ogeday üst eşofmanını giydi sonra da ayakkabısını bağlayamaya başladı. Ayakkabısını giydi, ne yapıyorsun sen? dedim. 'Kanka bir şey söyleme' dedi. Göz göze bakıştık anladım safariden atlayacak. Sakın bunu yapma dedim. Sonra adada bana 'Eğer beni o an durdurmasaydın ben safariden atlayacaktım. Dominik sokaklarına kaçacaktım. Ben çok bunaldım, artık kaldıramıyorum. Bırakıp gidersem sakın bana küsmeyin, darılmayın' dedi" ifadelerini kullandı.

Poyraz yakın arkadaşı Ogeday'ın 3 haftadır zor günler geçirdiğini söylerken Furkan da, "Bizi yalnız bıraktığı için çok kızgınım." dedi.

Acun Ilıcalı ise, "Ogeday ile bir görüşme yaptım. Söylediğim bütün kapıları kapattı. Alternatifler sundum, isterse bekleyebileceğini de söyledim. O kapıları kapatınca ben de bozuldum. Bana konuyla ilgili tepkimi sorduğunda sadece herkes dayanmak zorunda değil, olabilir dedim. Biz sabah görüşmüştük, artık ben ne dediysem akşam yaptığı açıklamada Survivor'a dönmek istediğini söyledi. Ben ısrar etmedim, ne olduğunu ben de anlamadım" şeklinde konuştu.

Konuşmalar sonrası konseye gelen Ogeday, kendisini şu sözlerle savundu:

"Bu benim için farklı bir deneyim oldu. Hayatımda bir kez profesyonel kürek yaparken yakalanmıştım bu psikolojiye. O zaman da kamptayken gerçekten ne yapacağımı bilemiyordum. Bir daha küreği vesaire görmek istemiyorum demiştim. Kamptan ayrılmıştım. Bu da çok zor bir yarışma içinde bulunduğumuz herkes için. Psikoloji değişkenlik gösterebiliyor. Ben de bu değişkenliğe takıldım ve kaldım. Bu sene performans senesi kötü bir gidişatım da yoktu ama ne olursa olsun. Bu beni tam anlamıyla tutmadı. Çünkü psikolojik olarak bir anda kayboldum ve kaybolduğum zamanda oyun alanındayken ya da adaya gittiğimiz zaman kendimi iyi hissetmiyordum. Acun Medya ailesine çok teşekkür ediyorum herkes benimle konuştu. Konuşurken de kendi iç duyguları ile konuştular. Projede herkes gibi benimde bir yerim var. Projenin hayata devam etmesinden ziyade benim sağlığım için benimle konuştular. Bu duygu bana çok geçti. Onlara teşekkür ediyorum."

YORUM YAP
YORUMLAR