Şarkıcı Merve Özbey, Kenan Koçak ile evlendi!

Merve Özbey dünya evine girdi. Özbey, bir süredir birlikte olduğu iş adamı Kenan Koçak ile bu akşam gerçekleşen düğünle evlendi.

43 yıllık magazin gazetecisi Bilal Özcan’ın ünlülerle yaptığı röportajları ve ilginç yorumlarını YouTube’da Bilal Özcan TV kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu birlikte olduğu iş adamı Kenan Koçak ile dünyaevine girdi.

Aralık ayında nişanlanmışlardı

Merve Özbey, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Kenan Koçak ile geçtiğimiz aralık ayında nişanlanmıştı. Çift bu akşam Raffles Otel'de gerçekleşen düğünle evlendi.

Düğün için 600 bin lira harcadılar

Düğün için hiçbir masraftan kaçınmayan ünlü çift, 600 davetlinin katılacağı gecede, düğünün tüm hazırlıkları için toplam 600 bin lira harcadı.

Davul-zurna eşliğinde evinden çıktı

Örf ve adetlere uygun bir kına gecesi düzenleyen Merve Özbey, bugün de evinden davul-zurna eşliğinde çıktı. İkilinin heyecanı objektiflere böyle yansıdı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaliteli Magazin (@bilalozcannofficial) on

Şarkıcı Merve Özbey, Kenan Koçak ile evlendi

Düğüne ünlü davetliler:  Murat Dalkılıç, Hande Erçel, Rıfat Yüzüak, İrem Derici, Danla Bilic, Demet Akalın, Özlem Yıldız, Fatih Ürek, Ece Seçkin

Bizi, Youtube kanalımız Bilal ÖzcanTV'den de takip edebilirsiniz...

YORUM YAP
YORUMLAR