Özcan Deniz hakkındaki o gerçek ağızları açık bıraktı!

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen Özcan Deniz ile ilgili araştırma yapan sevenleri öğrendikleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

 

Kariyerine şarkıcı olarak başlayan Özcan Deniz ilerleyen yıllarda oyunculuk da yapmaya başladı. Güçlü sesi ve başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Özcan Deniz, 1994 yılında Memduh Ün'ün "Ona Sevdiğimi Söyle" filminde rol alarak film sektörüne adım attı.

Hem şarkıları hem de projeleri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve görünümüyle adeta yıllara medyan okuyan Deniz, Feyza Aktan ile boşanmasından kısa bir süre sonra Samar Dadgar ile ailesinin istemediği bir evlilik yaptı.

ÖZCAN DENİZ HAKKINDA O GERÇEK AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI

Özel hayatı hayranları tarafından didik didik araştırılan Özcan Deniz hakkında şaşırtan bir gerçek de ortaya çıktı. Hakkında "Aslen Ankaralı" yazılan oyuncu ve şarkıcı Deniz'in memleketiyle ilgili bilinmeyen detaylar ortaya çıktı.

Özcan Deniz'in memleketini öğrenen sevenlerinin ise ağzı açık kaldı. 19 Mayıs 1972 yılında Ankara'da doğmuş, beş yaşına kadar Ankara'da yaşamıştır.

Aslen Ağrılı olan Deniz, 1977 yılında ailesinin Aydın'a göç etmesiyle çocukluğu ve gençliğinin ilk yılları Aydın'da geçmiştir.

YORUM YAP
YORUMLAR