Mehmet Ali Erbil ile ayrılan Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu: Elini üzerimden çekmedi

Gülseren Ceylan kendisinden 40 yaş büyük ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile biten ilişkisinin ardından sessizliğini bozdu.

Mehmet Ali Erbil, genç sevgilisi Gülseren Ceylan'a, doğum gününde evlilik teklifinde bulunmuştu. Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil ile olan biten ilişkisinin ardından "Mehmet Ali Erbil ile yollarımı ayırdım. Kendisine hayatta başarılar dilerim. Size buradan toplu cevap olsun, bir daha bu konu hakkında konuşmayacağım" açıklamasını yapmıştı.

2. Sayfa'ya konuşan Ceylan, şunları söyledi: "Mehmet Ali ile ayrıldığımız için artık eski oturduğum yere geri döndüm. Benlik bir şey yoktu. Ondan ev ve araba istediğim iddialarını yalanladı zaten. Hiçbir şey istemedim. Bana evlenme teklifi etmemişti ama ciddi bir yolda ilerliyorduk. Ciddi ilişki yaşanacak bir insan değilmiş. Ben de bunu fark ettiğim için evden ayrıldım. Çok başına buyruk bir insan Mehmet Ali. Ben öyle bir insan değilim.

Benim en başından beri duygularım, davranışlarım, konuşmalarım belliydi. O da ilk başta iyiydi. Ama biliyorsunuz erkekler biraz kadını ellerinin altına alınca değişiyorlar. O da değişti, o değişince ben de ayrılma kararı aldım. Eğer evde kalsaydım, belki zaman ilerleseydi evlenebilirdik ama ben başına buyrukluğa gelemiyorum. Mehmet Ali de sonuçta belli bir yaştaki bir insan, sıkıldı herhalde ciddi ilişkiden. Onun sıkıldığını hissettiğimde ayrılma kararı aldım.

Hala yazıyor, arıyor beni. Hala 'Bir şeye ihtiyacın var mı?' diye soruyor. Elini üzerimden çekmedi. Ama ben kesinlikle hiçbir şey istemiyorum. Artık Mehmet Ali ile görülmek ve konuşmak istemiyorum. Kırıldım ama şu an geçti, aramızdaki şeyleri çözdük. Arkadaş kaldık, düşman değiliz. Ama ilişkimiz tamamen bitti. Emek veriyorsun, ama karşındaki insan emek gördükçe şımarmak mı diyeyim, öyle oluyor. 'Ne gerek var' diyorsun o zaman, zaten yaşım küçük. Herhalde olmayacak dedim, bunu hissettiğim için ayrıldık. Yoksa ciddi bir sebep yok, 'aldatma var' falan yazmışlar; öyle bir şey asla yok."

YORUM YAP
YORUMLAR