Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay'la nasıl tanıştığını anlattı

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, konuk olduğu YouTube programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sunuculuğunu Gökay Kalaycıoğlu'nun üstlendiği YouTube'da yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil oldu. Taciz iddiası nedeniyle 2 yıl önce klibinde rol aldığı şarkıcı Ece Ronay'la davalık olan Mehmet Ali Erbil, nasıl tanıştıklarını anlattı.

MEHMET ALİ ERBİL, ECE RONAY'LA NASIL TANIŞTIĞINI ANLATTI

Erbil, Ece Ronay ile ilgili şunları söyledi: "Ben o dönem Türkiye'de çıkan orman yangınlarıyla ilgili bir paylaşım yaparak dünyanın en gelişmiş ülkelerinde bile o yangınların olduğunu ancak müdahalelere rağmen söndürmekte aciz olduğunu söylemiştim. Bu kız da paylaşımdan dolayı bana mesaj göndererek tepki gösterdi.

Sonra konuşmaya başladık. O dönem birbirimizi de takip etmiyorduk, rastgele yazdı. Bana 'biz Z kuşağıyız' dedi, ben de bizler de Ğ kuşağıyız dedim. Böyle bir konuşma olunca bana 'klibimde oynar mısın?' dedi. Bu zamana kadar kendi klibim dışında bir klipte oynamamıştı. İki farklı kuşak olduğumuz için de enteresan olacağını düşünerek kabul ettim. Ben de muvafakatname alarak klipte oynamam için imza falan aldılar"

YORUM YAP
YORUMLAR