Kadınlar Yatakta Ne İster?

Hiç unutmayın kadın güvendiği sevdiği adamın kollarında huzurla uyumak ister seks olsa da olmasa da.

1) Doğru partner

Kadınlar yatakta ten uyumu olan ve beğendiği arzuladığı erkeği ister dokunurken yalnızca haz aldığı değil dünyasını değiştiren bir erkek ister. Gözlerini istemdışı kapatığında başka dünyalara dalmış olmak.

2 ) Kadınlar ilgi ister



Yatağa girildiğinde işin sonuca ulaşması için uğraşan olsun bitsin zevkimi alıyım diye uğraşan değil de saçlarını her hücresini okşayan bir partner ister. Nefesiyle dudağıyla ya da parmak uçlarıyla..

3) Bakımlı erkek



Yatakta mahremiyetinizi paylaştığınız doruk noktada birbirinize bir şeyler verdiğiniz yerdir kadınlar yatağa beraber girdiği erkeğin bakımlı temiz olmasını ister ha bir de kendine has ten kokusu olan erkeklere ayrı ilgileri var.

4) Kadınlar keşfedilmek ister



Kadınlar yatakta erkeği tarafından keşfedilmek ister kendisinde onun bile bilmediği özellikleri noktaları gezmenizi ister bunun için uygun araç büyük oranla dilinizdir

5) Kadınlar güçlü bir erkek ister



Güçlü derken herkes baklava yapsın demek istemedim dediğim şu ki yataktaki performansın kalıcı olmasını sağlayan tadını alarak hazzı uzatarak veren bir erkek ister çabuk sonuca gitmeyen ani doğru yaşatan bir erkek

6) Kadınlar sorumlu erkek ister

yatakta sorumluluk şudur. kadın eğer sizin için bir şeylerden vazgeçip tabularını yıkıyorsa orn midesi bulanamsina rağmen siz sevdiğiniz için oral yapmak istiyorsa siz de bunu karşılıksız bırakmamalısınız. Ki oral yapmamı solsa bile kadınlar bu sorumluluğun sizde oturmasını isterler

7) Kadınlar farklı pozisyonlar ister



Kadınlar seks sırasında bunun şu içmek yemek yemek ve uyumak gibi olduğu hissine kapılırlar. Zaten bu insan anatomisine doğasına bakılırsa böyledir. kadın bu yüzden seksi doruklarda yaşamak ve bunu partnerinde de hissetmek ister sekte renk kadınlar için değişilmez kurallardandır. Pozisyon zenginliğini arttırıp onu mutlu etmeye başlayın.

9) Kadınlar şevkat ister



Kadınlar işi bitince libidosu azalıp da uzaklaşan erkekten nefret eder pişmanlık hisseder acaba problem nedir diye düşünüp orgazmin zevkini alamaz burnundan gelir bu yüzden sakin uzaklaşmayın çünkü erkekte libido orgazmdan sonra bi süre bekleyip yerine gelir kadında art arda orgazmlar yaşanırken erkek istisnai durumlarda bunu yaşar libido yerine gelince tekrar isteyeceğiniz kadını orgazmdan sonra yabancıymış gibi tanımlamayn zihininzde..

10) Kadınlar güven ister



Onlara güveni hissettirin güvenli kollarda uyuyup uyanmak seksten fazla sevdikleri şeydir. Daha önce yazığım 9 maddeyi geçin bu maddeyi hiç unutmayın kadın güvendiği sevdiği adamın kollarında huzurla uyumak ister seks olsa da olmasa da.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR