Kadınlar yatakta bunlardan nefret ediyor

Beyler, kadınlar yatakta yaptığınız her şeyden sandığınız gibi hoşlanmayabiliyor. Nelerden mi? İşte cevabı.

Konu cinsellik olunca, herkesin kendine göre doğruları oluyor. Ancak söz konusu kadınlar olduğunda durum biraz değişebiliyor. Kadınlar, sandığınız gibi yaptığınız şeylerden hoşlanmayabiliyor, nelerden mi? İşte cevabı.

 

Her zaman narin yapılara sahip olan kadınlar, yatakta da aynı durumdalar. Eğer sizden özel olarak bir şey istemediyse, kadınlar yatakta kaba hareketlerden hiç hoşlanmıyor, biraz daha kibar olmanız gerekiyor.

Yıllardır kadınların ön sevişmeden büyük haz aldığı yazılıp duruldu, ancak erkekler bunu anlamama konusunda oldukça ısrarlı. Kadınlar kısa süren ön sevişmelerden hoşlanmıyor. Kadın fizyolojisi erkeklerden oldukça  farklı olduğu için  seksten maksimum zevk alabilmesi için iyi bir ön sevişmeye ihtiyaç duyuyor.
Hala yatağa çorapla giriyorsanız, cinsellik hayatınız tehlikeye girmek üzere bizden söylemesi. Cinsel performansınıza istediğiniz kadar güvenin, kadınlar yatağa çorapla giren erkeklerden hiç ama hiç hoşlanmıyor.

 

Güzel kokulu bir erkeğe hangi kadın hayır diyebilir? Ancak kişisel bakıma önem vermeyenlerdenseniz işiniz biraz zor. Çünkü kadınlar bu konuda oldukça hassas ve kişisel bakımına özen göstermeyen erkekleri yanlarına bile yaklaştırmıyor.
Kadınların çok kolay konsantrasyonu bozulan bir yapısı var ve siz ilişki sırasında biraz mola vererek, bir şeyler atıştırıp yeniden kaldığınız yerden devam edeceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü kadınlar ara verilen cinsel ilişkilerden de hiç hoşlanmıyor.

YORUM YAP
YORUMLAR