İclal Aydın'dan Üç Kız Kardeş itirafı: 'Dünya için sayılı bir başarı'

İclal Aydın, TRT2'de yayınlanan Hülya Koçyiğit ile Film Gibi Hayatlar programına konuk oldu.

İclal Aydın, usta sanatçı Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekrana gelen "Film Gibi Hayatlar" programına konuk oldu. Yazdığı "Üç Kız Kardeş" adlı romanı aynı isim ile televizyona uyarlanan ve kendi projesinde de başrol olan İclal Aydın, reytinglerde en üst sıralarda yer alan dizisi Üç Kız Kardeş hakkında iddialı bir açıklamada bulundu.

ÜÇ KIZ KARDEŞ İÇİN İDDİALI YORUM

Aydın, "Üç Kız Kardeş, Türkiye'nin çok sevilen kitaplarından bir tanesi oldu. 500 bin resmi rakamı var neredeyse. Bu hakikaten dünya için de sayılı bir başarı" ifadelerini kullandı.

Yazma sürecinden de bahseden sanatçı, "Ben keşfe çok inanıyorum. Yeni yazarları ve kalemleri keşfetmeyi çok seviyorum. Bazen hiçbir şey hissetmediğim günlerim oluyor. Ama artık öğrendim. O aslında bir biriktirme dönemi. Arkalarda doluyor. Ve bir sabah bir kalkıyorum diyorum ki 'hikâyem hazır'."

"Ne anlatacağımı bildiğim andan itibaren gerçek bir memur gibi çalışıyorum. 05.30'da ayaktayım, 06.30'da yazı masamın başındayım. Yazarken kimseyle görüşmem, telefonları açmam, televizyon izlemem, herhangi bir şey okumam. Verdiğim tarihte onu yetiştiririm. İki kere Yemek arası veririm, üç kahve içerim ve 21.30'da yatarım." açıklamasında bulundu.

YORUM YAP
YORUMLAR