İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız ile Semih Öztürk aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi!

Ayşegül Yıldız ile Ütopya yarışmasıyla adını duyuran Semih Öztürk'ün aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile olan evliliğinden Elif Ada adında bir kızı dünyaya gelen Ayşegül Yıldız'ın adı geçtiğimiz aylarda Kurretülayn Matur'la boşanan Semih Öztürk'le anılıyor.

Bir eğlence mekanında gazeteciler ile sohbet eden Ayşegül Yıldız,Semih Öztürk'ü tanımadığını söyledi. Mekandan bir kaç saat sonra ayrılan Yıldız, Öztürk'ü tanıdığını, Kutsal Damacana filminin galasında karşılaştıklarını söyledi. Yıldız, Öztürk için "Bursalı olur kendisi, arkadaşımız" sözleri sonrası Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali,"Semih'le beraber en az 10 kere oturduğunu biliyorum ben Semih'in ona yürüdüğünü de biliyorum. Bu hanımefendi yalan söylüyor, bana dava da açabilirsin" diyerek Yıldız'ın aşk yaşadığını bir kez daha dile getirdi.

Bircan Bali'nin iddiaları sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ayşegül YıldIz açtı ağzını, yumdu gözünü. Instagram hesabından sayfa sayfa paylaşım yapan Yıldız: "Sevgilim de olabilir ben bekar bir insanım neyi sorguluyorsunuz anlamadım!

Size rapor mu vereceğim hayatımla ilgili. Elinizde benim Semih ile samimi fotoğrafım varmış ya niye paylaşmadınız?" diyerek Bali'nin iddialarını sert bir şekilde yalanladı.

YORUM YAP
YORUMLAR