Gamze Özçelik'in eski eşi Uğur Pektaş yıllar sonra sitem ederek ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir cenazede ortaya çıkan Gamze Özçelik'in eski eşi Uğur Pektaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Bir dönemin en popüler isimlerinden olan Uğur Pektaş adını Survivor yarışması ile duyurdu. Ardından Arka Sokaklar kadrosuna Murat olarak dahil olan ve rol arkadaşı Gamze Özçelik ile evlenen Uğur Pektaş, boşanmanın ardından sırra kadem bastı.

Pektaş, uzun yılların ardından bir cenazede objektiflere yansımıştı.

UĞUR PEKTAŞ'TAN SİTEM DOLU PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Pektaş, sitem dolu ifadeler kullandı. Pektaş, paylaşımında şu sözlere yer verdi: "Çoook derinlere gömdüğün vicdanının kulağıyla dinleyesin istersen ve yapabilirsen eğer...

Modadır ya paylaşırız orda burada yediğimizi, içtiğimizi, gittiğimiz yerleri, eşimizin en mahrem görüntülerini... Neden paylaşıyorum demez paylaşan kişi, sadece rapor verir gibi o anını nakleder birilerine... İçindeki hangi boşluk bunu yaptırır... Sence? Oysaki yediğin, içtiğin bedenin, zihnin içindi... Eşinin, ailenin en mahrem halleri kalbiniz için ruhunuz içindi...

Gerçekten sevsen, yaşadığın andan keyif alsan paylaşır mısın acaba yine de? Bakın ben su durumdayım, bu durumdayım diye... Şükür haliyle seni dünyaya gönderene teşekkürlerini sunsan verdikleri için... Başkalarıyla gizlice yarışa gireceğine... İnsanlar ışıklı insanları, pırıltılı şeyleri severler ama çoğu o ışığın kendi karanlıklarını göstermelerinden korkup kaçarlar... Kalanlar ayanlardır... Bizler bu oyunları oynarken birileri çok ciddi oyunlar oynuyor unutma, fark et..."

YORUM YAP
YORUMLAR