Ersay Üner ile barıştı mı? Demet Akalın'dan dikkat çeken yorum

Demet Akalın, Ersay Üner'in Aleyna Tilki'yi kendisine karşı korumasının ardından 'Nankör' çıkışı yaptı.

FIFA, Trabzon'daki şampiyonluk kutlamalarında Demet Akalın'ın 'Kulüp' şarkısıyla eğlenen taraftarların videosunu paylaşması ile büyük ses getirmişti. Paylaşımın ardından Demet Akalın, Aleyna Tilki'ye "Adamlar beni dünya starı yapacak! Aleyna (Tilki) duymasın. Hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden FIFA'dayım. Neymiş? Önemli olan don değil şarkıymış" diyerek gönderme bulunmuştu.

Ersay Üner de Aleyna Tilki'yi savunarak "Edis ve Aleyna ikisi de 20'li yaşlarda ülkelerinde önemli işlere imza attı. Hayalleri peşinde zaman ve emek harcıyorlar. Eleştiri tabii ki olacak ama üslup ve saygı önemli" demişti.

Yakın arkadaşına sinirlenen Akalın da "Bazısına kapısına çektik ama sonunda düşman oldu. Nankörlük mü yok canım? Bir kere de bilme, koca sözü dinleyeceksin. Anam insan sarrafısın minik" diyerek Okan Kurt'un kendisini o dönemde uyardığını ifade etmişti.

DEMET AKALIN İLE ERSAY ÜNER BARIŞTI MI?

Aradan geçen zamanın ardından bir Twitter kullanıcısı "Demet Akalın ve Ersay Üner barışmış arkadaşlar. Gelsin yeni şarkılar" paylaşımında bulundu. Akalın, ses getiren iddianın ardından paylaşıma "İkimiz de ölümden döndük... Teşekkür ederiz" cevabını verdi. Ünlü popçunun cevabı gündem oldu.

YORUM YAP
YORUMLAR