'Emre iflas etti' iddialarına açıklama

Deha Bilimlier, Çeşme Alaçatı’da sahneye çıktığı Gazino Sako’dan parasını alamadığını iddia etti. Şarkıcı, sorunu ilk olarak Instagram’ında paylaştığı yazı ile duyurdu.

Instagram paylaşımının ardından mekan sahipleri ve Deha Bilimlier arasında büyük bir polemik başladı. Bilimlier’in açıklamasının doğru olmadığını belirten mekanın ortaklarından Kaan Dağdelen, şarkıcıya dava açacaklarını söyledi. 

Bunun üzerine Deha Bilimlier şöyle konuştu: “Sezon için başka bir mekanla anlaşmıştım. Ancak Gazino Sako’nun işletmecilerinden olan Emre Altuğ, benden onların mekanında çıkmamı istedi. Ben de kabul ettim, yaz boyunca başka mekanda çıkmayacağıma dair sözleşme yaptık. 

Ancak mekanda çıktığımız süre boyunca hep içeride paramız kaldı. Son hafta da paramı alamadım. İnsanları artık enayi yerine koyuyorlar. Onların bana açacak bir davası olacağını düşünemiyorum. Mağdur olan benim. Geçmişte de başka mekanlarda başka şarkıcılara da aynı şeyi yapmış. Çeşme sezonumu yediler.”

“Kimseye borcumuz yok''

Mekanının ortağı Kaan Dağdelen iddialarla ilgili şunları söyledi: “Kimseye borcumuz yok. Çıkan sanatçıların paraları her zaman ödendi. Bizde çıkan herkes parasını aldı. Sanatçı maliyetlerinin fazla olmasından dolayı bazı programları iptal ettik ancak Kurban Bayramı’nda 5 gün boyunca kapımız açık olacak. Bu karalama kampanyası asılsızdır.

Varsa bir kanıtı getirsin” dedi. Dağdelen, Emre Altuğ’un ortakları değil manevi destekçileri olduğunu da belirtti: “Bizim Emre ile bir ortaklığımız yok. Emre, kendi oteliyle ilgileniyor, bize sadece manevi destek oldu.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR