Yalı Çapkını'na yıldırım gibi düşen Buse Buçe Kahraman'ın yüzündeki büyük değişim şaşırttı

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Pelin karakteri ile yeniden dönen Buse Buçe Kahraman sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirdi.

Başrollerinde Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Öznur Serçeler ve Emre Altuğ gibi isimlerin rol aldığı Yalı Çapkını dizisi yeni sezonun ilk bölümünde büyük bir başarı elde etti ancak ilerleyen bölümlerde reytinglerde düşüş yaşadı.

Beklenmedik düşüşün ardından yurt dışına gitmiş olarak gösterilen Pelin karakterine hayat veren Buse Buçe Kahraman diziye hızlı bir giriş yaptı. Pelin karakteri ile büyük eleştirilen hedefi haline gelen Buse Buçe Kahraman, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor.

Doğal güzelliği ile dikkat çeken Kahraman'ın yüzündeki değişimi gören sosyal medya kullanıcıları büyük şaşkınlık yaşadı.

Siyah iddialı bir elbise tercih eden güzel oyuncunun yüzündeki değişim gözden kaçmadı. Ünlü ismin takipçileri paylaşımı adeta yorum yağmuruna tuttu.

Sosyal medya kullanıcıları "Yüzüne ne oldu", "Buçe çok farklısın", "Makyajdan desem değil yüzündeki işlemler kötü görünüyor maalesef eski doğallık yok" ve "35-40 yaşında gibi duruyor" yorumlarını yaptı.

İşte Buse Buçe Kahraman'ın son hali;

 

YORUM YAP
YORUMLAR