Can Gürzap'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu! İşte sosyal medya paylaşımları

Aort anevrizması hastalığı nedeniyle bir hastanede tedavi gören ünlü oyuncu Can Gürzap 79 yaşında hayatını kaybetti.

Tiyatro ve sinema oyuncusu 79 yaşındaki Can Gürzap, daha önce aort anevrizması hastalığı nedeniyle bir hastanede tedavi görüyordu. Usta sanatçı, bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Acı haberi ise Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü sunucu, "Yattığınız yer nur olsun Can Bey. Huzur bulun" ifadeleriyle Gürzap'ın fotoğrafını paylaştı. Can Gürzap, 'Kurtlar Vadisi' ve 'Medcezir' gibi birçok yapımda rol almıştı.

SANAT CAMİASI YASA BOĞULDU

Gürzap'ın vefatının ardından sanat camiası yasa boğuldu. Ünlü oyuncu hakkında sosyal medyadan paylaşımlar yapıldı.

IŞIL YÜCESOY

"Can! Arkadaşım, 60 yıllık dostum, sınıf arkadaşım, çocukluğum, gençliğim, anılarım! Can! nereye!"

TOLGA ÇEVİK

"Birlikte oynama şansına da nail olduğum çok değerli büyüğüm Can Gürzap'ın vefatı hepimizi çok üzdü. Kıymetli sanatçı, değerli ses, bir centilmen. Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim."

GÜLBEN ERGEN

"Hiç unutulmayacaksınız Can Gürzap. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin."

SELÇUK YÖNTEM

"Hocam ne diyeceğimi bilemiyorum. Emeğin çok büyük bizde. Yazmak bile zor geliyor. Işıklar içinde ol."

GÖKAY KALAYCIOĞLU

"Bana spikerliği öğreten koca adam. Bana eğitmenliği öğreten koca adam. Hayatıma ne çok dokunan koca adam. Hoşça kal. Üzüntümün tarifi yok. Mekanın cennet olsun Can Hocam. Ne güzel anılar biriktirdik."

JESS MOLHO

"Geçen gün programda vefat eden hocam Bülent Özveren diyeceğime Can Gürzap demiştim. Meğerse içime doğmuş. Allah rahmet eylesin. Bana ve bizlere kattığın her şey için çok minnettarız hocam, ustam. Allah rahmet eylesin."

OKTAY KAYNARCA

"Uğurlar olsun hocam.. Mekanın cennet olsun..."

BARIŞ FALAY

"Can Gürzap yakışıklı ve güzel abim... İyi ki seni tanıdım. Yattığın yer incitmesin..."

MİNE TUGAY

"Ah Can abim ah. Çok üzgünüm çok. Bin minnet ve bin saygıyla seni her zaman çok güzel hatırlayacağım. Bana, bize kattığın her şey için sonsuz teşekkürler. Başımız sağ olsun..."

SİNAN AKÇIL

"Çok üzüldüm, elinde büyüdüğüm büyük adamlardan birini daha kaybettik. Annemin kadim dostu, birçok oyuncunun iyi diksiyon ve iyi konuşabilme sebebi. Hayatı çok keyifli yaşayan Can Gürzap'ı kaybettik. Mekanın cennet olsun. 7-8 yaşlarımda bana öğrettiklerin ve kahkahalarında hatırlayacağım seni."

MEHMET ALİ ERBİL

"Hocaların hocası; canım hocam mekanın cennet olsun, kabrin nurla dolsun. Vefatın bizler için büyük kayıp. Geride kalanlara sabırlar dilerim. Hepimizin başı sağ olsun."

ECE ERKEN

"Sene 2002... Aşk ve gurur adlı dizide Can abim babamı oynamıştı. Ondan ne çok şey öğrenmiştim. Allah rahmet eylesin. Tanıdığım en güzel insanlardan biriydi, çok üzüldüm."

YORUM YAP
YORUMLAR