Bensu Soral'ın eski hali şoke etti

Ekranların en sevilen kadın oyuncuları arasında yerini alan Bensu Soral'ın hayatıyla ilgili araştırma yapan hayranları şaşırtan bir detayla karşı karşıya kaldı.

Son dönemde eşi Hakan Baş ile evliliğinde yaşadığı kriz ve sonrasında ilişkisine verdiği ikinci şansla adından söz ettiren ünlü oyuncu Bensu Soral, güzelliği ile adından söz ettiriyor.

BENSU SORAL'IN İLK DİZİSİ ÇOK BAŞKA ÇIKTI

Ekranların aranılan kadın oyuncularından olan Bensu Soral hakkında bilinmeyenler ortaya çıktı. İçerde dizisinde rol almasının ardından tüm dikkatleri üzerine çeken Soral'ın ilk dizisi çok başka çıktı.

Başarılı oyunculuk performansı ve son yıllarda yaptırdığı estetik işlemler ile gündemden düşmeyen Soral'ın ilk olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanmış olan "Yol Ayrımı" dizisinde rol aldığı ortaya çıktı. İlk oyunculuk deneyimini Yol Ayrımı ile yaşayan güzel oyuncunun o yıllara ait görüntüsü ise sevenlerini şaşkına çevirdi.

Yıllar içinde büyük bir değişim geçiren ve estetik işlemlerin nimetlerinden faydalanan Soral'ı gören sosyal medya kullanıcıları "Paranın gücü bu olsa gerek" demekten kendini alamadı.

İşte Bensu Soral'ın Yol Ayrımı dizisindeki o halleri;

YORUM YAP
YORUMLAR