Acun Ilıcalı, Survivor canlı yayınını iptal etti!

Dominik'te dün telefonunu almak isteyen gaspçılara direndiği için öldürülen kameraman Alper Baycın'ın öldürülmesi üzerine Survivor yayını iptal edildi.

Dominik’te dün Survivor kameramanı 24 yaşındaki Alper Baycın’ın bir gasp çetesi tarafından öldürülmesinin yankıları sürüyor.

Kıbrıs’tan gece yapılması gereken çeyrek final canlı yayını Acun Ilıcalı’nın 2,5 dakika süren ve durumu özetleyen konuşmasından sonra iptal edildi.

Acun Ilıcalı, çalışma arkadaşı Alper Baycın’ın hain bir saldırı sonrası hayatını kaybettiğini ve ekip olarak çok üzgün olduklarını, canlı yayını iptal ettiklerini açıkladı.

Acun Ilıcalı, “Allah rahmet eylesin ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.” dedi.

Dominik'te uğradığı saldırıdahayatını kaybeden Acun Medya çalışanı Survivor kameramanı Alper Baycın’ın vefatını canlı yayında duyuran Acun Ilıcalı'nın duyduğu üzüntü hem yüzüne hem konuşmasına yansıyordu. 

Acı haberi aldığı andan itibaren Dominik'teki hastane, ekip arkadaşları, Türkiye Büyükelçiliği, hukuk danışmanları ve Alper' in anne babasıyla yoğun bir telefon trafiği kuran ünlü televizyonunun gözüne uyku girmediği ve hem üzüntüden hem de uykusuzluktan gözlerinin şiştiği öğrenildi.



(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR