Zuhal Topal'a Seda Fettahoğlu tepkisi... Sihirli Annem'de beraber rol almışlardı!

Zuhal Topal'a vefat eden Sihirli Annem'deki rol arkadaşı Seda Fettahoğlu ile ilgili herhangi bir taziye paylaşımında bulunmadığı için tepki geldi.

Seda Fettahoğlu'nun vefatı büyük yankı uyandırmıştı. Sanatçılar Melek Baykal ve Onur Büyüktopçu, dizi ve film sektöründeki oyuncu seçimindeki adaletsizliğe dikkati çeken yazılar yayımlarken Seda Fettahoğlu'nun beraber aynı projede çalıştığı meslektaşlarından Pınar Altuğ, Volkan Severcan, Hasibe Eren, Melek Şahin, Zeyno Günenç, İnci Türkay ve Gül Onat dışındaki isimlerin herhangi bir vefat ya da taziye paylaşımında bulunmamaları tepki topladı.

Bu isimler içerisinde; Sihirli Annem dizisinde hemen hemen tüm sahnelerinde beraber rol aldığı Zuhal Topal başı çekti. Seda Fettahoğlu Sihirli Annem'de Zuhal Topal'ın evinde çalışmakta olan Leyla isimli bakıcıyı oynamıştı.

SOSYAL MEDYADA ZUHAL TOPAL'A SEDA FETTAHOĞLU TEPKİSİ

Zuhal Topal, Seda Fettahoğlu'nun vefat ettiği haberinin kamuoyunda yer aldığı günler içerisinde programı Yemekteyiz'den ve gündelik hayatından paylaşımlar yapmaya devam etmiş ve herhangi bir taziye mesajı yayımlamamıştı. Bu durum tepki topladı.

YORUM YAP
YORUMLAR