Zeynep Bastık enkaz altında şarkısını dinlemek isteyen depremzede genç kıza sahip çıktı

Kahramanmaraş merkez üssü olan 10 ilimizi etkileyen iki büyük depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde etkili olan iki büyük depremin ardından arama-kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Antalya Büyükşehir İtfaiyesi Arama Kurtarma Ekibi, Kahramanmaraş Bahçelievler Mahallesi'nde 15 yaşındaki Ayfer'i enkaz altından sağ olarak kurtarmıştı.

Tam 10 saat süren kurtarma sırasında itfaiye erleri, Ayfer'in bilincini açık tutabilmek için onunla sohbet etmişlerdi. Ayfer bu anlarda şarkıcı Zeynep Bastık'ın "Gül Beyaz Gül" şarkısını dinlemek istedi ve dondurmayı özlediğini söyledi. Genç kız enkazdan sağ salim çıkarıldı.

ZEYNEP BASTIK: EĞİTİM HAYATLARI BOYUNCA YANINDA OLACAĞIM

Açıklamada bulunan Zeynep Bastık, "Ayfer'e ve kız kardeşine ulaştık. Ailesini, yakınlarını kaybettiğini öğrendik. Çok çok üzgünüm... En kısa sürede bir araya geleceğiz Ayfer'le O şarkı, konser ne isterse...

Kız kardeşleriyle birlikte eğitim hayatları boyunca maddi manevi yanlarında olacağıma söz veriyorum. Ayfer sayende tarifsiz duygular içindeyim. Sana ve kardeşine sarılmak için gün sayacağım" ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
YORUMLAR