Zerrin Özer’i kahreden haber!

Son dönemde verdiği kilolar ile adından söz ettiren Zerrin Özer, aldığı ölüm haberiyle yıkıldı.

Bir süredir ekranlardan ve sahnelerden uzak olan ünlü şarkıcı Zerrin Özer, köpeği Hurma'nın ölümüyle yasa boğuldu. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Özer, şu ifadelere yer verdi:

"Çok sevdiğim oğlum her şeyim 'Hurma'mı kaybettim! Allah'ım nasıl acıdır bu. Lütfen bu resmi görürseniz, bir dua eder misiniz Teşekkür ederim... ZR"

ZERRİN ÖZER KİMDİR?

Şarkıcı Özer, 4 Kasım 1957 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. 1970'li yılların önde gelen sanatçılarından Tülay Özer'in küçük kardeşidir. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. Müziğe olan tutkusu Amerikalı şarkıcı Janis Joplin hayranlığı ile başladı. Kendi çalışmasıyla 1975'te katıldığı TRT yarışmasında birinci olmasıyla da müziğe yoğunlaştı. İlk plağı olan Bizler ve Sizler - Yalvarırım adlı 45'liği 1976 yılında yayınlandı. Ardından İstanbul Gelişim Orkestrası ile caz ve dans müziği yaptı.

Zerrin Özer, 1979 yılında ilk sözü ve müziği Orhan Gencebaytaşıyan 'Gönül' ile büyük bir çıkış yaptı, 1980 yılının 45'liği seçilen ikinci ve son 45'liği "Gönül - Yaman Olurum" ile Altın Plak ödülünü almaya hak kazandı. 1980 yılında ilk albümü "Seni Seviyorum"u çıkardı, aynı yıl "Sevgiler" geldi. 1982 yılında, Paris'te, Eyfel Kulesi'nde, 'Binbir Gece' adı altında Türkiye'yi tanıtıcı konserler verdi. Bir yıl sonra Paris'teki Olympia'da bir resital için sahneye çıktı. 1981 yılında "Ve Zerrin Özer" albümüyle arabeske yöneldi. 1982'de "Gelecek Misin?", 1984'te "Mutluluklar Dilerim", 1985'te "Evcilik Oyunu" ve "Kırmızı" adlı albümleri çıktı. 1987 yılında son LP'si "Dayanamıyorum" adlı albümü çıktı. 1988 yılında "Dünya Tatlısı" albümüyle (ilk CD'si) yeniden pop müziğine dönüş yaptı.

YORUM YAP
YORUMLAR