Zehra Çilingiroğlu'nun ayrıldığı sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu kimdir?

Hülya Avşar'ın Kaya Çilingiroğlu ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Zehra Çilingiroğlu gündemden düşmüyor

Alaattin Kadayıfçıoğlu kimdir?

Zehra Çilingiroğlu ile ilişkisi başladığında adını duymaya başladığımız Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun merak ediliyor.

Pandemi sürecinin sona ermesiyle ailesini ve sevgilisini alarak Çeşme'ye giden ve yazı Çeşme'de geçiren Alaattin Kadayıfçıoğlu genç bir iş insanı olarak biliniyor. Zehra Çilingiroğlu ile yaz boyunca aşk tazeleyen Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun ilişkisinin uzun zaman devam edeceği düşünülüyordu fakat ayrılık haberi geldi.

zehra çilingiroğlu alattin kadayıfçıoğlu

Dün akşam teyzesi Helin Avşar ile Bebek'te görüntülenen Çilingiroğlu'na ayrılığın nedeni soruldu. Çilingiroğlu'nun verdiği cevap kısa sürede gündem olunca, Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun yaşı ve hayatı tekrar merak edilmeye başlandı.

Bilka Denizcilik Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu’nun oğlu olan Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun kaç yaşında olduğu henüz bilinmiyor. Petrol, denizcilik ve yat işi ile ilgilenen ve holding sahibi olan Bilal Kadayıfçıoğlu, 2017 yılında ise Diyarbekirspor'u satın almıştı. Kız kardeşi Ceyda Kadayıfçıoğlu ile gündeme gelen Alaattin Kadayıfçıoğlu, magazin dünyasının çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

zehra çilingiroğlu..

Hülya Avşar katıldığı bir programda kızı Zehra Çilingiroğlu’nun Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ilişkisine onay verdiğini söyleyerek şunları söylemişti;

"Zehra’nın ilişkisi tabi ki bilgim dâhilinde. Ne yaparsa yapsın, canı sağ olsun. O alacağını aldı bizden. Ben kızıma sonuna kadar güveniyorum.

hülya avşar 22

Ne yapıyorsa bildiği vardır, biz ona her şeyi teslim ettik kendi biliyor ne yapacağını. Yanlış da yapsa doğru da yapsa sonuna kadar arkasındayım. Ki yanlış bir şey yaptığını da düşünmüyorum.

hülya avşar

Kaya ile birlikte hareket ediyoruz. Zehra kendi üstünde bizim varlığımızı muhakkak hissediyordur ama o kadar aklı başında bir kız oldu ki Allah herkese böyle bir evlat bağışlasın."

YORUM YAP
YORUMLAR