Zayn Malik ve Gigi Hadid çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

ABD'li ünlü model Gigi Hadid'in dün ortaya atılan 5 aylık hamile olduğu iddiası, magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

Magazin gündemine bomba gibi düşen Gigi Hadid’in hamileliğinin ayrıntıları bir bir ortaya çıkmaya başladı. Hadid’in doğum günü kutlamasında çift, bebeğin cinsiyetinin de açıklandığı bir baby shower partisi olduğu iddia edildi.

TMZ’nin yaptığı haberin ardından anne Yolanda Hadid de Almanya’da yayınlanan bir programda, “Küçük sırrımızın basına sızdığına inanamıyorum. Tabii ki hepimiz çok heyecanlıyız” diyerek Hadid’in hamileliğini doğruladı.

Instagram

Partideki ayrıntılardan yola çıkan hayranları, “Hello little one” (Merhaba minik) yazan pembe hediye paketlerinden dolayı bebeğin cinsiyetinin kız olduğunu iddia etti. Başka bir hayranı ise Gigi’nin, Zayn’a sarıldığı fotoğrafta elinde tuttuğu balonun kurdalesinin mavi olmasından dolayı bebeğin erkek olduğunu iddia etti.

Instagram

Diğer yandan Gigi Hadid’in şubat ayında i-D Magazine’e verdiği bir röportajın ayrıntıları da gündeme gelmeye başladı. Gigi’nin röportajda söylediği, “Yaş aldıkça, aile kurmayı daha çok düşünüyorum.

Sonsuza kadar modellik yapar mıyım emin değilim. Modanın yaratıcı tarafını çok seviyorum. Birlikte çalıştığım insanlar beni çok mutlu ediyor, onların yanında olduğum için çok şanslıyım.

Ama kim bilir? Belki de her an tam zamanlı ev işini seçebilirim” şeklinde kurduğu cümleler, hamileliğin ilk işaretleri olarak algılanmaya başladı.

YORUM YAP
YORUMLAR