Yonca Evcimik'ten itiraf dolu açıklama

Yonca Evcimik geçmişte bir evlilik yapmış ancak bu evliliği sadece 4 yıl sürebilmişti.

Yonca Evcimik, 360 TV'de yayınlanan Gökay Kalaycıooğlu'nun programına konuk oldu. Burada özel hayatı hakkında açıklamalarda bulunan Yonca Evcimik, geçmişte yaptığı evlilik için çarpıcı bir itirafta bulundu.

Evcimik, Kalaycıoğlu'nun kendisine sorduğu "Annenin görmesini istediğin için evlendin. Aşık olmamış mıydın?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Aşık olarak evlendim. Boşanırken de aşıktım ama hayatta ideallerimiz birbirimizi tutmadı. Birbirimizi üzmeye ve kırmaya başlayınca boşandık. İşim gereği evlilikte baskın karakterdim. O dönemde her şeyin altından kalkarız diye düşündük ama olmadı. Biz 4 sene evli kaldık, şimdikiler 1 ay sonra boşanıyor. Toplamda 10 sene birlikteydik. Evliliğim sürmedi diye kendimi hiçbir zaman hırpalamadım. Her an yeniden evlenebilirim.

İnsanlık hali bu her an her şey olabilir. Ağır ve duvar gibi duran bir insanla ben yapamam. Eğlenebileceğim biriyle olmak isterim. Benim öyle kriterim yok, gönlüm nereye kayarsa. Ayran gönüllü biri değilimdir, ilişkilerim hep yıllarca sürdü."

YORUM YAP
YORUMLAR