Yıldız Tilbe, Tarkan ve Gülşen'den sonra rotasını Gülben Ergen'e çevirdi

Yıldız Tilbe, pandemi nedeniyle maddi olarak zorluklar çeken müzisyenler için başlatılan meydan okumaya dahil olurken ilk olarak Tarkan'a göndermede bulundu.

Bestesi ve sözü kendisine ait olan 'Kandıramazsın Beni' şarkısını seslendirerek pandemi döneminde zorluk yaşayan müzisyen için başlatılan meydan okuma Gülben Ergen'e seslendi.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Şarkıyı söylediği anları paylaşan Tilbe, Gülben Ergen'e seslenerek 'topu sana attım, sen de kime istiyorsan ona at. Olmazsa geri yolla kalede ben varım' dedi. Gülben Ergen de meydan okumaya 'Yalnızlık' şarkısı ile Seda Sayan'ı davet etti.

Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün Kış Güneşi parçasını seslendirerek Tarkan'a meydan okudu ancak megastar teklifi reddetti.

Tarkan, 'Yıldız'ım sen benim kıymetlimsin, seni çok severim ve geri çevirmek hiç istemem ama bu challenge'ın nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım doğrusu ve bir parçası olmak da gelmedi içimden ne yalan söyleyeyim. O yüzden sen en iyisi topu benden geri al, bir başkasına atıver.' ifadelerini kullandı.

Tilbe, Tarkan'dan aldığı olumsuz yanıtın ardından Gülşen'i 'Gel Çarem' şarkısı ile akıma davet etti. Gülşen, Tilbe'ye geri dönüş yapmadı.

YORUM YAP
YORUMLAR