Yılbaşı gecesi Antalya'da unutulmaz bir gece yaşatacaklar!

Her biri çok değerli isimlerden oluşan ünlü müzisyen Hakan Girit ve Orkestrası yılbaşı gecesi Antalya'da sahne alacak.

Birbirinden özel şarkılardan oluşan repertuvarıyla, coşku dolu bir performans sunmaya hazırlanan Hakan Girit, Antalya'da unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatacak.

Her biri çok değerli müzisyenlerden oluşan Hakan Girit ve Orkestrası, Ela Quality Resort'de yılbaşı gecesine özel show hazırladı.

Hakan Girit

Besteci, söz yazarı, enstrumanist kimlikleri ve  sahne performansıyla ön plana çıkan  Hakan Girit, profesyonel müzik hayatına, Grup Piramit'in solisti olarak başladı. 90'ların başında genç yaşına rağmen, Modern Talking, Johny Logan, Barış Manço, MFÖ başta olmak üzere bir çok sanatçı ve grupla  konserler verdi.

Hem İngilizce hem de Türkçe albüm ve tekli çalışmalarını gerçekleştirdi. "Without You", "Spread My Wings" "Rüzgar", "Yanımda Kal"   gibi bir çok parçası müzik listelerinde yer aldı. 10 yıldır Bodrum'da yaşayan Hakan Girit, yeni albümü için de stüdyo çalışmalarına devam ediyor.

Uzun yıllar Tarkan, Ajda Pekkan ve Mustafa Sandal'a vokal olarak eşlik eden Berna Keser, Rafet El Roman' la yıllarca çalışan batarist Cem Beyenan, saksafonda  caz üstadı Tuğrul Abay, keyboard da ses mühendisi Serhan Kandemir, O Ses Türkiye'den gitarist Deyiş Devran, Hakan Girit'in sahne de  ekip arkadaşları...

YORUM YAP
YORUMLAR