Yaz dizilerinde rol alan unutulmayan erkek oyuncular

Zengin kız fakir oğlan, sakar kız zengin patron gibi klasikleşmiş yaz dizileri bu sezon da ekranlarda yerini aldı. Bazı diziler büyük başarı elde edip yoluna devam ederken bazıları da reyting engeline takıldı.

Yaz sezonunda ekrana getirilen diziler konusu ve karakterleri itibari ile ortak paydada birleşirken bazı isimler sıyrılıp ön plana çıkmayı başardı. 2021 yılının yaz sezonunda ekrana getirilen dizilerde dikkat çeken 5 erkek oyuncuyu sizin için derledik.

İşte, yaz dizilerinde dikkat çeken 5 erkek oyuncu...

BAHT OYUNU - BORA (AYTAÇ ŞAŞMAZ)

Bora, İstanbullu varlıklı bir ailenin iyi eğitim görmüş oğlu. İnsanlara karşı mesafeli durmayı tercih eden, inandığı şeyler uğruna her fedakarlığı yapmaya açıktır. Babası tarafından belli başlı kalıplara sokulmaya zorlanmış olan Bora, tüm kalıpları yıkmış güçlü ve bağımsız bir karakterdir. Bora, gerçek aşk diye bize anlatılan şeyin ancak masallarda olabileceğine inanıyor.

KALP YARASI - FERİT SANCAKZADE (GÖKHAN ALKAN)

Sancakzade ailesinin küçük oğlu olan Ferit, umut vaat eden bir avukat iken hayallerinde vazgeçip aile şirketinin başına geçmiştir. Ferit sadece, holding dışında yöre insanına yardım amaçlı avukatlık yapıyor. Ferit, Ayşe ile birlikte değişecek, aşkı tadacaktır.

İKİMİZİN SIRRI - ALP KARAHUN (ARAS AYDIN)

Yasak aşkın meyvesi olan Alp, yalnız bir çocukluk geçirmiştir. Alp, hayatın karanlık yüzüyle erken tanışırken soğuk ve sevgisiz bir adam olarak büyümüştür. Annesine ne kadar öfkeli olsa da onun hayatını kurtarmak için yasa dışı işlere bulaşmaktan çekinmeyecektir.

AŞK MANTIK İNTİKAM - OZAN KORFALI (İLHAN ŞEN)

Ozan, Esra'yı ilk 8 yaşında görmüştür ve ona aşık olmuştur. Üniversiteyi bitiren Ozan kendisini Esra ile bir anda evli olarak bulur. Ozan, kendi inandığı projesi için Esra'yı geri planda bırakarak hayallerinin peşinden koşmuştur.

Esra ise evliliğin ve evin tüm sorumluluğunu üstlenmiştir. Eve haciz gelmesi ise bu evliliğin sonu olmuştur.

Ozan, boşandıktan sonra peşinden koştuğu hayalini gerçekleştirir ve CEO olarak yoluna devam eder. Kader Esra ile Ozan'ı bir kez daha karşı karşıya getirir.

KAZARA AŞK - CİVAN (ÜMİT KANTARCILAR)

Civan, çok zengin bir ailenin oğludur. Türkiye'nin sayılı cam fabrikalarından birinin sahibi olan Saydam ailesinin küçük oğlu Civan, cam üfleme ustası olan dedesini yıllar önce kaybeder. Ona duyduğu hayranlık nedeniyle cam yaratıcılığını farklı bir boyuta taşımak ister. Bunun için tek yol şirketin yetkilerini almaktır. Babasının şirketi teslim etmesindeki tek şartı ise oğullarının evlenmesidir. Şimal ile yolları kesişen Civan'ın, hayatındaki değişimler, tüm aileyi etkileyecektir.

YORUM YAP
YORUMLAR