Yasemin Şefkatli İdo'nun evine taşındı (Benden Duymuş Olmayın)

Eylem İpek Şafak ile Benden Duymuş Olmayın köşesinde bu hafta...

Geçen haziran ayında ilişkilerini noktalayan Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses, dört ay süren ayrılığın ardından barıştı.

İlişkilerine doludizgin devam eden çift, birlikte yaşamaya başladı.

Aldığım duyumlara göre Şefkatli, İdo'nun annesi Derya Tuna'nın oğluna hediye ettiği Zekeriyaköy'deki villasına taşındı.

Tatlıses'in hediye ettiği pırlanta yüzüğü yeniden parmağına takan Yasemin Şefkatli, aynı zamanda sosyal medya paylaşımlarında bunu gözler önüne seriyor.

Maldivler'de romantizim

2017 yılının Ağustos ayında Mısırlı oyuncu-sunucu Bassel Alzaro ile aşk yaşamaya başlayan Meryem Uzerli, ilişkisini aralık ayında sonlandırmıştı. Uzerli, Alzaro ile eylül ayında barışmış. İkili, barışmalarını Maldivler tatiliyle taçlandırdı. Çift şu anda Maldivler'de aşk tazeliyormuş.

Misafir kabul etmiyorlar

Geçen temmuz ayında kızları Liya'yı kucaklarına alan Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu, evlerine misafir kabul etmiyormuş. Çocuklarıyla yakından ilgilenen çift, Liya'nın sağlığını tehlikeye sokacak her şeyden sakınıyormuş. Geçen günlerde bebekleri için bir hemşire tuttuklarını da yazdığım çift, gece gündüz kızlarının yanından da ayrılmıyormuş.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR