Yaşar İpek müzik sektöründe kimleri başarılı, kimleri başarısız buluyor?

Yaşar İpek, Bilal Özcan Tv YouTube kanalıma konuk oldu. Yaşar, Müzik sektöründe başarılı ve geride kalmış ünlüleri açıkladı.

Bilal Özcan: Müzik Sektöründe kimleri başarılı buluyorsun Yaşar?

Yaşar İpek: Abi çalışan ve üreten herkesi başarılı buluyorum. Bu tutmuş, bu tutmamış değil. Bir işi yapayım diye yapan başka bir şey. Bir işte sürekli kendileyen başka bir şey.

Mustafa Ceceli mesela kendisini en fazla yenileyen, çok da güzel işler yapan biri. Demet Akalın sürekli kendisini güncelleyen biri. Yeni çıkan kızlarımız onlar sürekli kendini güncelliyor. Aleyna Tilki gibi. 

Bilal Özcan: Zeynep Bastık var mesela

Yaşar İpek: Zeynep Bastık mesela harika şarkı söylüyor. Ciğerden ciğerden tertemiz söylüyor. Güzel bir müzikal eğitimi var. Türkiye’de başarı olayı çok farklı bir şey Fatih Bulut’un ‘Zalim Geceler’ şarkısı mesela bana göre şarkı değil ama bam güm çalıyor mesala.

Türkiye’de bu işler biraz karışık. Sanat ve emek başka bir şey. Kendilerini güncellemedikleri zaman başarısız olmuyorlar ama geri kalmış oluyorlar. Kendini güncellemiyor bu saydığın isimler: Özcan Deniz, Emrah, Alişan. Alişan biraz güncelliyor kendisini.
 


Güncellemeden kastım; Sürekli yeni şarkı çıkarmak, kendisini yenilemek. Üretmiyorsa üreten bir insandan şarkı almak. Özcan Deniz dizi- film yapıyor. Emrah da kendisini baya geri çekti. 

Yaşar İpek yorumcu olarak da Sıla ve Yıldız Tilbe’yi beğendiğini sözlerine ekledi

YORUM YAP
YORUMLAR