Yasak Elma'da yer yerinden oynayacak! Beklenmedik ayrılık...

Fox TV'de ekrana getirilen izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam eden Yasak Elma dizisinde aksiyon bir an olsun bitmiyor.

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Şebnem Dönmez, Murat Aygen ve Bekir Aksoy gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Fox TV'nin reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisi pazartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor.

Özellikle Eda Ece'nin hayat verdiği Yıldız karakterinin çok sevildiği Yasak Elma dizisinde yaşanacak olan ayrılık izleyiciyi şaşkına uğratacak.

YASAK ELMA'DA BOMBA AYRILIK

Birsen Altutaş'n haberine göre; Yıldız (Eda Ece) ile Doğan'ın (Murat Aygen) soğuk savaşına sahne olmuştu. Kendisini hapse attıran ve kendisinden boşanan eşini affetmeyen Doğan'ın avukatı Hilal'le (Ece Özdikici) aşk yaşamaya başlamıştı. İntikam planlarını tek tek devreye sokan Doğan, Hilal'le yollarını ayırmaya karar veriyor. Hilal karakteri diziye veda ediyor.

Bu arada kulislerde konuşulan bilgiye göre, her an her şeyin olabildiği Yasak Elma'da Doğan evlilik teklifi yapmaya hazırlanacak.

ECE ÖZDİKİCİ KİMDİR?

Ece Özdikici 2 Temmuz 1982 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Güzel oyuncu 1,63 boyundadır. Ece Özdikici henüz sekiz yaşındayken İzmir Devlet Tiyatrosunda çocuk oyuncu olarak oyunculuk yapmaya başlamıştır.

İzmir Güzel Sanatlar Lisesinde resim öğrenimini aldıktan sonra İstanbul'a gitmiş ve Mimar Sinan Üniversitesi sahne sanatları bölümüyle lisans eğitimini tamamlamıştır. Üniversite okuduğu dönemlerde tiyatro oyuncusu Zeliha Berksoy'un asistanlığını yaptığı bilinmektedir.

İlk kez Bir Aşk Hikayesi filminde aldığı rolle sinema oyunculuğuna 2004 yılında başlamıştır. Aynı yıllarda dizi oyunculuğu da yapmaya başlayan Ece Özdikici kariyeri boyunca birçok yapımda rol almıştır.

YORUM YAP
YORUMLAR