Yasak Elma'da ortalık karışıyor! Kaya Ender'e geri mi dönecek?

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Nesrin Cavadzade gibi isimlerin rol aldığı Yasak Elma dizisinde entrika dozunu artırırken 106. yeni bölüm fragmanında bomba bir gelişme yaşandı.

Fox TV'nin en sevilen yapımlarından olan başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Nesrin Cavadzade'nin rol aldığı Yasak Elma her geçen gün senaryosuna güç katmaya devam ediyor.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Yasak Elma 106. yeni bölüm fragmanında dizinin hayranlarına büyük bir sürpriz yapıldı. Geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisine veda eden Barış Kılıç, Kaya karakteri olarak diziye geri döndü. Şahika ve Hasan Ali'nin evliliğine dinamit atan Ender, şirketin başına geçmeyi planlarken karşısında Kaya'yı görünce büyük şok yaşar.

YASAK ELMA 105. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hasan Ali, Şahika'ya büyük bir itirafta bulunur. Hasan Ali, Ender ile evlilik kararı aldığını Şahika'ya söylerken o anlar geceye damga vurdu. Hasan Ali, Şahika'ya büyük bir itirafta bulunur. Hasan Ali, Ender ile evlilik kararı aldığını Şahika'ya söylerken o anlar geceye damga vurdu.

Şahika, Hasan Ali'nin ona oynadığı oyun karşısında ilk kez yenilmiş olmanın şaşkınlığını ve sinirini yaşarken, Ender, Hasan Ali'yle yakınlaşmak için yeni planlar kurmaya başlamıştır. Şahika ise Hasan Ali'ye kendini affettirmek yerine farklı bir yol çizerek onun dikkatini çekmeye çalışır.

YORUM YAP
YORUMLAR