Yağmur Ünal'ın yeni aşkı

Görünen Adam Bekir Saçar ile magazin turu...

Türkan Şoray ile Cihan Ünal’ın kızı Yağmur (34) yaz başında Kasım Garipoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Bu ilişki iki ay sürdü. Yağmur üç hafta önce yeni bir aşka yelken açtı.

Yağmur’un yeni gözdesi Kayalar Kimya’nın ortağı, sosyetik modacı Siren Ertan’ın eşi Ersin Kayalar’ın kardeşi Tolga Kayalar (44).

Sevgililer henüz birbirlerini tanıma aşamasında oldukları için şimdilik gözlerden uzak yerlerde buluşup görüşüyorlar. Siren Ertan kayınbiraderi Tolga Kayalar ile Yağmur Ünal’ın tanışmalarına vesile olmuş. Tolga Kayalar, bir defa evlenmiş, beş yaşında bir kızı var.

Zorunlu ayrılık

Begüm-Adnan Şen oğulları Süha Can’ın eğitimi için iki yıl önce Amerika’nın Los Angeles şehrine taşınmıştı. Şen Ailesi 25 gün önce tatil için Türkiye’ye geldi. Begüm Şen ve oğlu Süha Can geçen Perşembe Los Angeles’a döndü. Çünkü 3 Eylül’de okul açılıyor. Türkiye’de işleri olan Adnan Şen bir ay daha kalacak.

İşte mink Yaman

Geçen yıl iş insanı Nedim Keçeli ile evlenen Gamze Karaman iki ay önce anne oldu. Keçeli çifti oğullarına Yaman adını verdi.

Gamze Hanım bebeği ile çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşıyor ama yüzünü hep gizliyordu. Minik Yaman ile annesinin yüzü görünen net bir fotoğrafı elime geçti. İşte minik Yaman.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR