Volkan Oran: Tarkan fanları duysun!

Genç müzisyen Volkan Oran kendi bestesi 'Delinin Biriyim' isimli güzel şarkısına klip çekti. Klip yayınlandı, büyük ilgi gördü; ancak sonra bakın neler oldu...

"YARIŞIM KENDİMLE, HİÇ KİMSEYLE DEĞİL!"
Kendi bestesi 'Delinin Biriyim' şarkısıyla büyük çıkış yakalayan genç şarkıcı Volkan Oran, "Tarkan'ı taklit ediyorsun" diyen ünlü sanatçı Tarkan'ın fanlarına cevap verdi.


15 yıldır süren ve amatörlükten profesyonelliğe uzanan müzik hayatında çok sayıda beste ürettiğini vurgulayan genç müzik adamı 'Delinin Biriyim' şarkısının beğenilmesine sevindiğini belirterek şunları söyledi:
 'Delinin Biriyim'in klibi yayınlanınca, bazı Tarkan fanları tepki gösterdi, buna çok şaşırdım. Tarkan'ı taklit ettiğimi iddia ediyor, kötü şeyler yazıyorlardı. Asla öyle bir niyetim olmadı, herkesin kaderi, herkesin yolu ayrıdır. Benim yarışım, en iyisini yapmak için kendimle..."

Volkan Oran kimdir?

Volkan Oran 02.10.1989 yılında İstanbul’un Bakırköy semtinde dünyaya geldi. Büyüdüğü semt olan Bahçeşehir onun için çok özel bir yere sahip.

Çünkü, Bahçeşehir belediyesinin ona verdiği destek ile İlk konserini Bahceşehir'de belediyenin düzenlediği festivalde vermiş oldu. Müziğe olan yatkınlığını babasının fark etmesiyle çok küçük yaşta müziğe başladı. 15 yıldır amatörlükten profesyonelliğe uzanan müzik hayatına kendine ait birçok besteyle taçlandırdı.

İlk amatör çalışması olan Beşinci bahar youtube de milyonlara ulaşınca, daha profesyonel bir çalışma yapmaya karar verdi ve bugün 'DELİNİN BİRİYİM' şarkısıyla karşımızda.

Volkan Oran birçok ünlü isme vokal yaptı. Geçen senelerde yaptığı amatör çalışma olan 'Beşinci Bahar' şarkısıyla hatırı sayılır bir kitleye ulaştı ve profesyonel anlamda bir iş yapmaya karar verdi. Volkan Oran’ı diğer yeni jenerasyon çoğu şarkıcıdan ayıran özelliği, kendisinin bir müzisyen ve besteci olması. Aynı zamanda dansta da çok iddialı olduğunu klibindeki birçok sahnede gösteriyor.

Volkan Oran, sözü müziği kendine, düzenlemesi Aliş Kaygusuz’a ait olan “Delinin Biriyim” şarkısıyla müzik piyasasına bomba gibi bir giriş yaptı.

Sosyal platformlarda tıklanma zirvesine koşuyor. Aynı zamanda düzgün fiziğiyle dikkat çeken yakışıklı şarkıcıya klip çekimlerinde ünlü yönetmen Buğra Karaçam eşlik etti. Şarkı ve klip artık sizlere emanet. Takipte Kalın

DELİNİN BİRİYİM

Çiz sınırları sen koy kuralları Aşkım kal bu gece söndür ışıkları

Hastayım sana o endam tavrına Aşkım kal bu gece yakalım Roma’yı

Sanma sadece bugün Sana ben her gün ödün Veririm bebeğim delinin biriyim

Sanma sadece bugün Sana ben her gün ölürüm Ölürüm ölürüm ölürüm

Gel dağıt beni toplarım kendimi Hakkındır güzelim durma sen harca beni

Sen yak beni savur küllerimi Aşkım kal bu gece yakalım gemileri

Sanma sadece bugün Sana ben her gün ödün Veririm bebeğim delinin biriyim

Sanma sadece bugün Sana ben her gün ölürüm Ölürüm ölürüm ölürüm

Söz müzik: Volkan Oran Düzenleme: Aliş Kaygusuz Klip yönetmeni: Buğra Karaçam


 

YORUM YAP
YORUMLAR