VİDEO İZLE! EKŞİ SÖZLÜK YAZARI, ZUHAL TOPAL'IN PROGRAMINI DA TROLLEDİ!

EKŞİ SÖZLÜK YAZARI, ZUHAL TOPAL'LA PROGRAMINI TROLLEYEN DAMAT ADAYI ÇIKTI. TOPAL'IN SUNDUĞU İZDİVAÇ PROGRAMINA KATILAN EKŞİ SÖZLÜK YAZARI KORCAN CİNEMRE, SOSYAL MEDYAYA DA DAMGA VURDU.

Ekşi Sözlük yazarı, Zuhal Topal'la programını trolleyen damat adayı çıktı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan, Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programına katılan Ekşi Sözlük yazarı Korcan Cinemre, sosyal medyaya da damga vurdu. Korcan Cinemre'nin pek çok programı trollediği öğrenildi.

 

Ekşi Sözlük yazarı bu kez Zuhal Topal'ın izdivaç programında ortalığı karıştırdı. FOX Tv'de yayınlanan izdivaç programına katılan Korcan Cinemre isimli damat adayı, hem izleyenleri hem de stüdyodakileri şaşırttı. Canlı olarak ekrana gelen Zuhal Topal'la programında rahat tavırları ve kimseyi umursamaz halleriyle tepki çeken damat adayının Ekşi Yazarı olduğu iddia edildi. Daha öncede pek çok programı trollediği ortaya çıkan Ekşi Yazarı Korcan Cinemre'nin stüdyodakileri çıldırttığı anlar, video paylaşım sitelerinde "Zuhal Topal programını trolleyen damat adayı" olarak paylaşılırken, Ekşi Sözlükte açılan "İzdivaç programını trolleyen genç" başlığı altına yorum yağdı.

 

İŞTE EKŞİ SÖZLÜK ALTINDA YAPILAN O YORUMLAR

 

Adamın Twitter profilini buldum. Türkiye'de yayınlanan her yarışma programına katılmışlığı var resmen. Hatta bununla övünüyor yani trolleyen genç de normal değil.

 

Oturuşunu düzelttikten sonra "şimdi evlenilecek gibi mi oldum yani?" deyişi ile ezberden konuşan teyzenin de ağzının payını vermiştir. Topluma hitap ediyomuş, öyle oturulmazmış... Sebebi neydi ki? adamın bacak bacak üstüne atarak oturmasının kime ne zararı olduğunu ya da neden bu şekilde oturmaması gerektiğini sorsan iki kelimeyi yan yana getiremez oradaki kimse.

 

Rahatlığını tebrik etmek istediğim şahıstır. Reyting için ağlayıp göbek atanlarla dolu olan programı trollediği için ayrıca bir tebrik etmek istiyorum.

 

Efsane olmuş, gerçekten çok komik özellikle "abi kavga mı edeceğiz ya" demesinden sonra gülmekten koptum videodan.

 

Oradaki en büyük trol Umut'tur, o tiple sen kız bulamayıp izdivaç programına gidiyorsun, geçen sene de esradaydı bu dolaşıyor program program.

 

Adamı tanımıyorum ama sürekli yarışmalara filan katıldığını ortak arkadaşlardan duymuştum, Zuhal topal'ı trollediğini de anlatmışlardı şimdi sözlük'te başlığını görünce şaşırdım.

Dikkatini Çekebilecek Diğer Haberler ;

YORUM YAP
YORUMLAR