VİDEO HABER - KÖSEM SULTAN, SAFİYE SULTAN'I FENA AĞLATACAK!

YAYIN GÜNÜNÜNÜN YILBAŞI GECESİNE DENK GELMESİ ÜZERİNE YAYINI ERTELENEN MUHTEŞEM YÜZYIL-KÖSEM DİZİSİNİN 8. BÖLÜMÜ 7 OCAK'TA EKRANA GELECEK. TÜRKİYE, PERŞEMBE GECESİ NEFESİNİ TUTUP BU İLGİNÇ BÖLÜMÜ İZLEYECEK...

KÖSEM SULTAN, SAFİYE SULTAN'IN SARAYDAN GÖNDERİLMESİ İÇİN PADİŞAH 1. AHMED'E DİRETECEK VE SAFİYE SULTAN AĞLAYACAK!

 

Star TV'nin yeni dizisi Muhteşem Yüzyıl-Kösem 8. bölüm ile dün akşam ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak yılbaşı programları nedeniyle Muhteşem Yüzyıl-Kösem'in yeni bölümü bir hafta ertelendi. İşte ayrıntılar...

 

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

'Muhteşem Yüzyıl Kösem' 7. bölümde Beren Saat diziye bomba gibi girdi. Girdiği ilk sahnede isyanı bastırarak tahtı koruyan Kösem Sultan, isyanda vurulmasına rağmen boynundaki Cevşen-i Kebir sayesinde ölümden döndü.

 

Bu olaydan çok etkilenen Kösem Sultan, müslüman olmaya karar verdi. Sultan Ahmed’i Çiçek hastalığına da deva olan Kösem Sultan'ın Sultan Ahmed ile öpüşmesi ise reytingleri beklentilerin altında kalan dizinin 7. bölümüne damga vurdu.

 

Handan Sultan, Derviş hakkında şok bir karar veriyor! Ahmed, Safiye Sultan’ı saraydan sürgün ediyor! Safiye’ye meydan okuyan Kösem, iki kadın arasındaki amansız savaşı başlatıyor!

 

Sultan Ahmed, hastalığında yapılan taht kavgalarının hesabını sorar. En büyük cezayı ise Safiye’ye verir ve onu saraydan sürgün eder. Safiye’yi bu zor durumdan kurtarabilecek tek kişi Kösem Sultan'dır. 

 

Muhteşem Yüzyıl Kösem 7 Ocak 2016 Perşembe akşamı Star'da…

 

İŞTE MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM’İN 8. BÖLÜM FRAGMANI, İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEONUN ÜSTÜNE TIKLAYIN

YORUM YAP
YORUMLAR