VİDEO HABER - KİRALIK AŞK'TA İLGİNÇ GELİŞMELER: DEFNE İLE ÖMER ORTAK İŞ YAPACAK!

CUMA AKŞAMLARI MİLYONLARCA TELEVİZYON İZLEYİCİSİNİ EKRAN BAŞINA BAĞLAYAN KİRALIK AŞK DİZİSİNİN 27'İNCİ BÖLÜMÜNÜN İKİNCİ FRAGMANI YAYINLANDI. ELÇİN SANGU İLE BARIŞ ARDUÇ'UN BAŞ ROLLERDE OYNADIĞI DİZİDE SÜRPRİZ GELİŞMELER VAR...

HER HAFTA REYTİNG BİRİNCİSİ OLUYOR!

 

Kiralık Aşk 27. bölüm fragmanları ile herkesi ekrana kilitliyor. Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizide Defne ve Ömer ortak iş yapacaklar. Ama işler düşündükleri kadar kolay ilerlemeyecek.

 

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

 

Kiralık Aşk son bölümünde Ömer'in tekrar çizmeye başlamasıyla iki şirket arasındaki rekabet kızıştı! Başındaki Kiralık Aşk belasından kurtulmak isteyen Defne, Neriman'la görüşme kararı aldı!

 

Yasemin ve Sinan, kılıçları çekti! Sude, tarafıyla yine çok şaşırttı. Ömer'in ise tüm dengeleri sarsacak yeni bir planı vardı. Bu plan ile birlikte Defne ve Ömer arasında sürpriz gelişmeler yaşandı.

 

Gizlice Ömer'in odasını karıştıran Defne'nin Ömer tarafından yakalanması ise ikili arasında yaşanacak yeni bir ateşi tetikledi. Ömer'in Defne'den isteği şey neydi? Defne, Neriman'a ne teklif etti? Neriman, Defne'nin teklifini kabul etti mi? Tüm bu soru işaretler Kiralık Aşk son bölümünde yanıt buldu.

 

REYTİNGLERDE BİRİNCİLİK YİNE KİRALIK AŞK'TA

 

Yayına başladığı ilk günden beri izlenme rekorları kıran ve birinciliği kimselere bırakmayan Kiralık Aşk, geçtiğimiz hafta ilk sırayı Karagül dizisine kaptırmıştı. Bu hafta 26. bölümüyle ekrana gelen Kiralık Aşk yeniden 1. sıraya oturdu.

 

Kiralık Aşk; A/B Sosyo Ekonomik Statü'de de yüzde 8,36 reyting ve yüzde 21,43 izlenme payı ile bu hafta da Cuma akşamının en çok izlenen dizisi oldu..

 

KİRALIK AŞK 27. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEONUN ÜSTÜNE TIKLAYIN

YORUM YAP
YORUMLAR